UITGELICHT

ABN AMRO: Klein heeft de toekomst in het vastgoed

Vastgoed ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis. Vooral kantoren en winkels worden geraakt door de overheidsmaatregelen en economische krimp. Wel leidt omvang tot opmerkelijke verschillen; de vraag naar kleine gebouwen blijft overeind, terwijl grote vastgoedlocaties harde klappen krijgen.

Brabantse steden en provincie investeren samen in coronaherstel

Brabantse steden en provincie investeren samen in coronaherstel

Om sterker uit de crisis te komen, hebben de Brabantse steden, de provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) besloten om versneld te investeren in het structurele groeivermogen van de hele provincie. Het gaat om circa 80 projecten, waaronder het verduurzamen van vastgoed en het geven van een impuls aan de Brabantse binnensteden. 

9 maart 2021 om 10:38 | 3 min
‘Maak van smart buildings smart business’

‘Maak van smart buildings smart business’

De ontwikkeling en exploitatie van slimme gebouwen plaatst ontwikkelaars, bouwers, gebouweigenaren en gebruikers voor nieuwe juridische vragen. In een uitgebreid interview advisieren Stefan Kloots, Valerie Lipman en Noreen Sturris van Poelmann van den Broek advocaten de rechten en plichten bij zo’n smart building toch vooral goed te regelen.

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021