UITGELICHT

Branchevereniging INretail eist heropening van winkels

Branchevereniging voor winkeliers, INretail, eist via de rechter de heropening van winkels. “Het is economisch onverantwoord nog langer te wachten", meldt de organisatie. Aan VJ vertelde woordvoerder Paul te Grotenhuis dat de zaak naar verwachting later deze week zal dienen voor de Rechtbank in Den Haag. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt. 

Mogelijk staat voor investeren met zekerheid en persoonlijke ontzorging

Mogelijk staat voor investeren met zekerheid en persoonlijke ontzorging

Ondernemer André Kempenaars deelt via een podcast zijn ervaring met de bemiddeling van Mogelijk, bij de aankoop van zijn pand. Kempenaars huurde lange tijd een zakelijk pand, maar zag op een gegeven moment de voordelen van kopen. Ook de investeerder die de financiering voor het pand heeft verstrekt komt aan het woord. 

Hypotheekakte en verboden verhuur

Beginnende vastgoedbeleggers starten in de regel met het verhuren van hun eerste koopwoning, terwijl dit op grond van de hypotheekakte niet is toegestaan. Het is hierbij goed om voor ogen te houden dat de hypotheekhouder verregaande rechten en bevoegdheden heeft indien de kopers in strijd met de hypotheekvoorwaarden handelen. In deze bijdrage gaan Glenn Kerver en Jeffrey Strik nader in op het verhuurverbod.

Dirk Bontridder nieuwe CEO van Reynaers Groep

Op 1 maart wordt Dirk Bontridder de nieuwe CEO van de Reynaers Groep, hij volgt hiermee Martine Reynaers op. Na een inwerkperiode zal hij vanaf 3 mei de eindverantwoordelijkheid nemen over het dagelijks beleid en de uitwerking van de strategie van het familiebedrijf. 

1 maart 2021 om 12:56 | 2 min
 De Veluwse Hoevegaerde verder onder vlag Roompot

De Veluwse Hoevegaerde verder onder vlag Roompot

Het vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde stapt op 1 januari 2022 over naar Roompot. Hiermee breidt Roompot haar aanbod op de Veluwe verder uit met 164 vakantiewoningen. Het park is de derde locatie die Roompot dit jaar aankondigde.

1 maart 2021 om 09:41 | 2 min

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021