UITGELICHT

ABN AMRO: Klein heeft de toekomst in het vastgoed

Vastgoed ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis. Vooral kantoren en winkels worden geraakt door de overheidsmaatregelen en economische krimp. Wel leidt omvang tot opmerkelijke verschillen; de vraag naar kleine gebouwen blijft overeind, terwijl grote vastgoedlocaties harde klappen krijgen.

Postillion Hotels opent hotel en congrescentrum in Den Haag

Postillion Hotels opent hotel en congrescentrum in Den Haag

Postillion Hotels breidt uit naar Den Haag en opent volgende week de deuren van het nieuwe Meeting Centre van 2.000 m2 in HSK Offices, naast Holland Spoor. In januari 2022 gaat het volledige Convention Centre van ruim 6.500 m2 met een congrescapaciteit van 1.400 personen open. Postillion heeft de intentie om in de laatste fase hotelkamers toe te voegen aan de vestiging.

9 maart 2021 om 11:01 | 2 min
Brabantse steden en provincie investeren samen in coronaherstel

Brabantse steden en provincie investeren samen in coronaherstel

Om sterker uit de crisis te komen, hebben de Brabantse steden, de provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) besloten om versneld te investeren in het structurele groeivermogen van de hele provincie. Het gaat om circa 80 projecten, waaronder het verduurzamen van vastgoed en het geven van een impuls aan de Brabantse binnensteden. 

9 maart 2021 om 10:38 | 3 min
‘Maak van smart buildings smart business’

‘Maak van smart buildings smart business’

De ontwikkeling en exploitatie van slimme gebouwen plaatst ontwikkelaars, bouwers, gebouweigenaren en gebruikers voor nieuwe juridische vragen. In een uitgebreid interview advisieren Stefan Kloots, Valerie Lipman en Noreen Sturris van Poelmann van den Broek advocaten de rechten en plichten bij zo’n smart building toch vooral goed te regelen.

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021