25
jun

Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed- virtueel

09:30 - 16:30

Welke ontwikkelingen zien we in de bouw van bedrijfsmatig en landelijk vastgoed en welke rol spelen de energietransitie en duurzaamheidsaspecten hierin? Dat leert u tijdens de virtuele cursusdag ‘Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed’.
 

Wat kunt u verwachten?

Deze virtuele dag gaat over bouwkosten, bouwgebreken en het (her)kennen van gebouw gebonden installaties. Hoe gaat u om met eventuele bedrijfsgebonden installaties en waar ligt de grens tussen gebouw- en bedrijfsgebonden? Deze dag is een verdieping speciaal gericht op de landelijk en de bedrijfsmatig specialist.

Benodigdheden
U heeft een computer of tablet met internetverbinding, een microfoon (verplicht) en een camera (wenselijk) nodig. Houd er daarnaast rekening mee dat u ergens kunt zitten waar niet teveel achtergrondgeluiden zijn. Dit is voor zowel uzelf, als voor de docenten prettiger werken.

Interactiviteit
De virtuele cursusdagen zijn zeer interactief. Een virtuele cursusdag wordt ingevuld met korte live webinars en praktijkgerichte opdrachten. Het kan voorkomen dat u virtueel met een groepje aan een opdracht gaat werken. U komt dus regelmatig in contact met vakcollega's en de docenten.
 

Aanwezigheidsplicht
Er is een aanwezigheidsplicht. Uw aanwezigheid wordt op de cursusdag zelf geregistreerd door de docent en uw actieve deelname wordt geregistreerd op basis van de door u gemaakte en geüploade opdrachten tijdens de virtuele training. De werkwijze wordt aan het begin van een cursusdag verder toegelicht.
 

Leerdoelen
Na deze cursus bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw van bedrijfsmatig en landelijk vastgoed en weet u welke rol de energietransitie en duurzaamheidsaspecten hierin spelen.


Voor wie?
Vastgoedprofessionals bedrijfsmatig en landelijk vastgoed.


Studiebelasting
6 studie-uren
De cursusdag levert 6 studiepunten op bij:
VastgoedCert, kamer LV en BV
NRVT kamer LV, BV/GZV
RICS
Vastgoedpro
 

Kosten
€ 299 excl. BTW
 

Data & Locaties
25 juni 2020- Online


AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed- Virtueel". Geef daarbij in uw mail de gewenste datum en locatie aan. ­­­De aanbieder van deze dag, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

Facturatiegegevens

Indien ingevuld wordt de factuur naar dit e-mailadres gestuurd. Anders ontvangt u de factuur op uw primaire e-mailadres.

Optioneel uw referentie voor op facturen.

Klopt dit niet?

Prijs:

Toegang tot evenement p.p.

€ 0,00

Ik meld mij aan voor Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed Virtueel op 25 juni voor 299 euro ex. BTW

€ 299,00

€ 0,00

Totaal excl. btw:

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en meld je aan op de volgende nieuwsbrieven:

Vragen? of bel ons op 023-743 49 09.