22
jun

Actualiteiten Privaatrecht- Virtueel

09:30 - 16:30

Deze virtuele cursusdag staat in het teken van de privaatrechtelijke aspecten rond de vrijheid van handelen door de bezitter. Is uw klant wel eigenaar en kan en mag hij overdragen?
 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze virtuele cursusdag komen onderwerpen aan de orde als beschikkingsbevoegdheid, handelingsbekwaam, tekenbevoegd, vertegenwoordiging en lastgeving. Hoe kunt u vaststellen of degene met wie u de afspraak maakt, deze ook mag maken en kan nakomen?

Verder komen onderwerpen als van koop naar levering, de wet koop OZ, verjaring, bijzondere verkrijgingen et. cetera aan bod. Wat zijn de aandachtspunten en valkuilen en waar moet je op letten bij een transactie of waardering?

Benodigdheden
U heeft een computer of tablet met internetverbinding, een microfoon (verplicht) en een camera (wenselijk) nodig. Houd er daarnaast rekening mee dat u ergens kunt zitten waar niet teveel achtergrondgeluiden zijn. Dit is voor zowel uzelf, als voor de docenten prettiger werken.

Interactiviteit
De virtuele cursusdagen zijn zeer interactief. Een virtuele cursusdag wordt ingevuld met korte live webinars en praktijkgerichte opdrachten. Het kan voorkomen dat u virtueel met een groepje aan een opdracht gaat werken. U komt dus regelmatig in contact met vakcollega's en de docenten.
 

Aanwezigheidsplicht
Er is een aanwezigheidsplicht. Uw aanwezigheid wordt op de cursusdag zelf geregistreerd door de docent en uw actieve deelname wordt geregistreerd op basis van de door u gemaakte en geüploade opdrachten tijdens de virtuele training. De werkwijze wordt aan het begin van een cursusdag verder toegelicht.
 

Leerdoelen
Na het volgen van deze cursus kent u de juridische aspecten rondom de begrippen beschikkingsbevoegdheid, handelingsbekwaamheid, tekenbevoegdheid, vertegenwoordiging en lastgeving en weet u hoe u kunt vaststellen of uw klant de te maken afspraak ook mag maken en kan nakomen.
 

Voor wie?
Makelaars VastgoedCert, kamers Wonen, LV en BV
Taxateurs NRVT, kamers LV, BV/GZV, WOZ

STUDIEBELASTING
6 studie-uren.
De cursusdag Actualiteiten Privaatrecht levert 6 studiepunten op bij:

  • VastgoedCert Wonen, BV en LV
  • NRVT LV, BV/GZV, WOZ
  • Vastgoedpro
  • RICS


Kosten
€ 299 excl. BTW p.p.
 

Data & Locaties
22 juni 2020 - Online
 

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Actualiteiten Privaatrecht- Virtueel". Geef daarbij in uw mail de gewenste datum en locatie aan. ­­­De aanbieder van deze dag, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.

 

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

Facturatiegegevens

Indien ingevuld wordt de factuur naar dit e-mailadres gestuurd. Anders ontvangt u de factuur op uw primaire e-mailadres.

Optioneel uw referentie voor op facturen.

Klopt dit niet?

Prijs:

Toegang tot evenement p.p.

€ 0,00

Ik meld mij aan voor Actualiteiten Privaatrecht op 22 juni a.s., voor 299 euro ex. BTW.

€ 299,00

€ 0,00

Totaal excl. btw:

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en meld je aan op de volgende nieuwsbrieven:

Vragen? of bel ons op 023-743 49 09.