N.T.B.

Totaalpakket WOZ 2020

Locatie

Nederland

Voor de WOZ taxateur is de norm net als voorgaande jaren 20 studiepunten. Om aan uw studieverplichtingen te voldoen, dient u de verplichte dag voor WOZ taxateurs bij te wonen + nog enkele vervolgcursussen welke opgeteld goed zijn voor 14 studiepunten.


Wat kunt u verwachten?
Het totaalpakket voor de kamer WOZ bevat:


Verplichte dag WOZ taxateurs (NRVT, 6 punten)
De verplichte dag voor WOZ taxateurs staat in het teken van de actualiteiten en de jurisprudentie. De laatste ontwikkelingen relevant voor de waardering passeren deze dag de revue. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de vernieuwde gedrags- en beroepsregels van het NRVT aan de hand van de door het NRVT geformuleerde dilemma’s.


Vervolg cursusdagen (in totaal 14 punten)
Om de resterende 14 punten te behalen bieden wij u 2 vervolgdagen aan zodat u hiermee de volgende 12 punten behaalt. De laatste 2 punten kunt u invullen door het volgen van een e-learning, het bijwonen van een activiteit of het volgen van een andere cursus. Samen met u zoeken wij hiervoor een passende invulling.
 

Waarom een totaalpakket?
Wanneer u zich aanmeldt voor een totaalpakket voor 2020, zorgt de opleider ervoor dat u dit jaar op tijd de juiste cursusdagen bij u in de regio kunt volgen. Zo weet u zeker dat u vóór het einde van het jaar de benodigde studiepunten heeft behaald. De data hangen dus af van de regio waarin u de cursusdagen wenst te volgen.


Voordelen wanneer u kiest voor een totaalpakket:

  • Besparen van (reis)tijd én cursusgeld
  • De rest van het jaar niet meer naar uw studieverplichtingen hoeven omkijken
  • Een overzicht met een cursusaanbod die bij uw studieverplichtingen en behoeftes past


Leerdoelen
Na het volgen van alle cursusdagen uit dit totaalpakket bent u als taxateur WOZ helemaal up-to-date met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast behaalt u de nodige studiepunten voor uw hercertificering.
 

Voor wie?
WOZ taxateurs die hun hercertificering willen behalen voor NRVT.
 

Studiebelasting
20 studie-uren.
Het totaalpakket levert 20 studiepunten op bij NRVT WOZ en 20 studiepunten bij RICS. Daarnaast levert het pakket 12 studiepunten op bij Vastgoedpro.
 

Kosten
€ 950,00 excl. BTW
 

Locatie
Verschillende locaties in Nederland.
 

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Totaalpakket WOZ 2020". De aanbieder van dit totaalpakket, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.