N.T.B.

Totaalpakket Landelijk Vastgoed 2020 (NRVT & VastgoedCert)

Locatie

Nederland

Als makelaar en taxateur in het landelijk vastgoed moet u voldoen aan de eisen van VastgoedCert respectievelijk NRVT. Dat betekent dat u dit jaar voor VastgoedCert de verplichte dag (6 punten) dient te volgen als onderdeel van de 12 punten die u hiervoor in totaal nodig heeft. Voor het NRVT is de norm 20 studiepunten.


Wat kunt u verwachten?
Het totaalpakket voor de kamer Landelijk Vastgoed bevat:


Verplichte dag VastgoedCert (6 punten)
De verplichte dag van VastgoedCert telt mee voor deze 20 punten en wordt aangeboden op een bijzondere locatie bij u in de regio. Tijdens deze dag worden leerdoelen gekoppeld aan praktijkopdrachten: u zit dus niet een hele dag in de ‘klas’. U gaat met een team op pad om samen de opdrachten uit te werken. Tussendoor, in korte plenaire sessies, nemen onze docenten u mee door de theorie en bespreekt u met elkaar uw ervaringen.


Vervolg cursusdagen (in totaal 14 punten)
Nadat u de verplichte dag van VastgoedCert heeft gevolgd, dient u nog 14 punten te behalen. Hiervoor biedt de opleider 2 vervolgdagen aan zodat u hiermee de volgende 12 punten behaalt. De laatste 2 punten kunt u invullen door het volgen van een activiteit of het volgen van een andere cursus. Samen met u zoekt de opleider een passende invulling.


Waarom een totaalpakket?
Wanneer u zich aanmeldt voor een totaalpakket voor 2020, zorgt de opleider ervoor dat u dit jaar op tijd de juiste cursusdagen bij u in de regio kunt volgen. Zo weet u zeker dat u vóór het einde van het jaar de benodigde studiepunten heeft behaald. De data hangen dus af van de regio waarin u de cursusdagen wenst te volgen.


Voordelen wanneer u kiest voor een totaalpakket:

  • Besparen van (reis)tijd én cursusgeld
  • De rest van het jaar niet meer naar uw studieverplichtingen hoeven omkijken
  • Een overzicht met een cursusaanbod die bij uw studieverplichtingen en behoeftes past


Leerdoelen
Na het volgen van alle cursusdagen uit dit totaalpakket bent u als makelaar taxateur Landelijk Vastgoed helemaal up-to-date met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast behaalt u de nodige studiepunten voor uw hercertificering.
 

Voor wie?
Makelaars en taxateurs Landelijk Vastgoed die hun hercertificering willen behalen voor NRVT en VastgoedCert.
 

Studiebelasting
20 studie-uren.
Het totaalpakket levert 20 studiepunten op bij NRVT LV en 20 studiepunten bij RICS. Daarnaast levert het pakket 12 studiepunten op bij VastgoedCert en Vastgoedpro.
 

Kosten
€ 950,00 excl. BTW
 

Locatie
Verschillende locaties in Nederland.
 

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Totaalpakket landelijk vastgoed 2020". De aanbieder van dit totaalpakket, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.