N.T.B.

Totaalpakket Landelijk Vastgoed 2020 (NRVT & VastgoedCert)

Locatie

Nederland

Als makelaar en taxateur in het landelijk vastgoed moet u voldoen aan de eisen van VastgoedCert respectievelijk NRVT. Dat betekent dat u dit jaar voor VastgoedCert de verplichte dag (6 punten) dient te volgen als onderdeel van de 12 punten die u hiervoor in totaal nodig heeft. Voor het NRVT is de norm 20 studiepunten.


Wat kunt u verwachten?
Het totaalpakket voor de kamer Landelijk Vastgoed bevat:


Verplichte dag VastgoedCert (6 punten)
De verplichte dag van VastgoedCert telt mee voor deze 20 punten en wordt aangeboden op een bijzondere locatie bij u in de regio. Tijdens deze dag worden leerdoelen gekoppeld aan praktijkopdrachten: u zit dus niet een hele dag in de ‘klas’. U gaat met een team op pad om samen de opdrachten uit te werken. Tussendoor, in korte plenaire sessies, nemen onze docenten u mee door de theorie en bespreekt u met elkaar uw ervaringen.


Vervolg cursusdagen (in totaal 14 punten)
Nadat u de verplichte dag van VastgoedCert heeft gevolgd, dient u nog 14 punten te behalen. Hiervoor biedt de opleider 2 vervolgdagen aan zodat u hiermee de volgende 12 punten behaalt. De laatste 2 punten kunt u invullen door het volgen van een activiteit of het volgen van een andere cursus. Samen met u zoekt de opleider een passende invulling.


Waarom een totaalpakket?
Wanneer u zich aanmeldt voor een totaalpakket voor 2020, zorgt de opleider ervoor dat u dit jaar op tijd de juiste cursusdagen bij u in de regio kunt volgen. Zo weet u zeker dat u vóór het einde van het jaar de benodigde studiepunten heeft behaald. De data hangen dus af van de regio waarin u de cursusdagen wenst te volgen.


Voordelen wanneer u kiest voor een totaalpakket:

  • Besparen van (reis)tijd én cursusgeld
  • De rest van het jaar niet meer naar uw studieverplichtingen hoeven omkijken
  • Een overzicht met een cursusaanbod die bij uw studieverplichtingen en behoeftes past


Leerdoelen
Na het volgen van alle cursusdagen uit dit totaalpakket bent u als makelaar taxateur Landelijk Vastgoed helemaal up-to-date met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast behaalt u de nodige studiepunten voor uw hercertificering.
 

Voor wie?
Makelaars en taxateurs Landelijk Vastgoed die hun hercertificering willen behalen voor NRVT en VastgoedCert.
 

Studiebelasting
20 studie-uren.
Het totaalpakket levert 20 studiepunten op bij NRVT LV en 20 studiepunten bij RICS. Daarnaast levert het pakket 12 studiepunten op bij VastgoedCert en Vastgoedpro.
 

Kosten
€ 950,00 excl. BTW
 

Locatie
Verschillende locaties in Nederland.
 

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Totaalpakket landelijk vastgoed 2020". De aanbieder van dit totaalpakket, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.

 

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

Facturatiegegevens

Indien ingevuld wordt de factuur naar dit e-mailadres gestuurd. Anders ontvangt u de factuur op uw primaire e-mailadres.

Optioneel uw referentie voor op facturen.

Klopt dit niet?

€ 950,00

€ 0,00

Totaal excl. btw:

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en meld je aan op de volgende nieuwsbrieven:

Vragen? of bel ons op 023-743 49 09.