N.T.B.

Totaalpakket VastgoedCert 2020 (kamer Wonen, BV en LV)

Locatie

Nederland

Heeft u bij VastgoedCert de registratie voor één kamer? Dan dient u dit jaar 12 punten te behalen door het volgen van één verplichte cursusdag en één facultatieve dag. De aanbieder van dit totaalpakket, KPE Vastgoed, biedt dit jaar voor alle VastgoedCert makelaars een (verplichte) praktijkgerichte dag aan welke is goedgekeurd voor de kamers Wonen, BV en LV. Daarnaast biedt KPE Vastgoed een aantal facultatieve dagen aan.
 

Wat kunt u verwachten?
Het totaalpakket voor VastgoedCert kamer Wonen, BV en LV bevat:

Tijdens de verplichte dag worden leerdoelen gekoppeld aan praktijkopdrachten: u zit dus niet een hele dag in de ‘klas’. U gaat met een team op pad om samen de opdrachten uit te werken. Tussendoor, in korte plenaire sessies, nemen onze docenten u mee door de theorie en bespreekt u met elkaar uw ervaringen. De volgende onderwerpen worden besproken:

  • Inmeten gebruiksoppervlakte (meetinstructie NEN 2580) inclusief juridische implicaties.
  • Gebruik (elektronische) databases (w.o. kadaster).
  • Bodem- en funderingsproblematiek (met regionale invulling).
  • Toepassing Wwft in de dagelijkse praktijk.
  • Toepassing en gebruik Broker's Opinion of Value (BOV) / Waardeadvies.


Na het volgen van deze dag voldoet u aan de verplichte dag van VastgoedCert voor de kamers Wonen, BV en LV. Vervolgens dient u per kamer nog een keuzeonderwerp (facultatieve dag) te volgen. Dit kunt u met de opleider overleggen. Mocht u meerdere kamers hebben bij VastgoedCert, raden wij u aan om op te letten op uw keuze voor de facultatieve dag. Wanneer een cursusdag is goedgekeurd voor meerdere kamers, zal deze automatisch voor alle betreffende kamers het vermelde aantal punten opleveren.
 

Waarom een totaalpakket?
Wanneer u zich aanmeldt voor een totaalpakket voor 2020, zorgt de opleider ervoor dat u dit jaar op tijd de juiste cursusdagen bij u in de regio kunt volgen. Zo weet u zeker dat u vóór het einde van het jaar de benodigde studiepunten heeft behaald. De data hangen dus af van de regio waarin u de cursusdagen wenst te volgen.

Voordelen wanneer u kiest voor een totaalpakket:

  • Besparen van (reis)tijd én cursusgeld
  • De rest van het jaar niet meer naar uw studieverplichtingen hoeven omkijken
  • Een overzicht met een cursusaanbod die bij uw studieverplichtingen en behoeftes past


Leerdoelen
Na het volgen van alle cursusdagen uit dit totaalpakket bent u als makelaar taxateur Wonen, BV of LV helemaal up-to-date met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast behaalt u de nodige studiepunten voor uw hercertificering.
 

Voor wie?
Makelaars / taxateurs Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed die hun hercertificering willen behalen voor NRVT en VastgoedCert.
 

Studiebelasting
12 studie-uren.
Het totaalpakket levert 12 studiepunten op bij VastgoedCert Wonen, BV en LV en 12 studiepunten bij Vastgoedpro en RICS.
 

Kosten
€ 579,00 excl. BTW
 

Locatie
Verschillende locaties in Nederland.
 

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Totaalpakket VastgoedCert 2020". De aanbieder van dit totaalpakket, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.