N.T.B.

Totaalpakket Wonen NRVT 2020

Locatie

Nederland

Voor NRVT kamer wonen geldt dit jaar een uitgebreid opleidingsprogramma met een omvang van 30 verplichte studiepunten. Dit programma staat geheel in het teken van het nieuwe model taxatierapport welke vanaf 2021 in gebruik wordt genomen. De focus ligt voornamelijk op de bouwkundige en energetische aspecten.


Wat kunt u verwachten?
Het totaalpakket voor NRVT kamer Wonen bevat:


Opleidingsprogramma NRVT
De opleider, KPE Vastgoed, heeft een opleidingsprogramma opgesteld waarbij u slechts drie interactieve, praktijkgerichte cursusdagen volgt bij u in de regio. Deze dagen zijn van 09.00 tot 17.00 uur en worden omlijst met praktijkopdrachten welke u thuis of op kantoor voorbereidt. U rondt de opleiding af met een beknopte toets waarin u laat zien dat u gedurende deze dagen uw kennis heeft verrijkt. Tijdens deze opleiding leert u het nieuwe model taxatierapport kennen. Verder zal de focus vooral liggen op het vergroten van uw praktische kennis en vaardigheid op het gebied van bouwkunde en energetica. De nieuwe EVS 2020 zal uiteraard ook worden behandeld. In 2021 volgt nog een afsluitende toets waarbij u uw eigen woning moet taxeren en dit rapport moet laten valideren door het validatie instituut. Gedurende dit opleidingsprogramma helpt de opleider u met de voorbereidingen van deze afsluitende toets!

Extra: certificaat van het Hoger Technisch Instituut
Het programma voor NRVT Wonen is mede ontwikkeld met het Hoger Technisch Instituut (HTI). Dit betekent dat u na afloop van het programma ook het certificaat van het HTI ontvangt en wordt geregistreerd als bouwkundig keurder wonen A voor een periode van 3 jaar. Dit register is een voorloper op de registratie als bouwkundig keurder wonen.


Waarom een totaalpakket?
Wanneer u zich aanmeldt voor een totaalpakket voor 2020, zorgt de opleider ervoor dat u dit jaar op tijd de juiste cursusdagen bij u in de regio kunt volgen. Zo weet u zeker dat u vóór het einde van het jaar de benodigde studiepunten heeft behaald. De data hangen dus af van de regio waarin u de cursusdagen wenst te volgen.

Voordelen wanneer u kiest voor een totaalpakket:

  • Besparen van (reis)tijd én cursusgeld
  • De rest van het jaar niet meer naar uw studieverplichtingen hoeven omkijken
  • Een overzicht met een cursusaanbod die bij uw studieverplichtingen en behoeftes past


Leerdoelen
Na het volgen van alle cursusdagen uit dit totaalpakket bent u als taxateur wonen helemaal up-to-date met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast behaalt u de nodige studiepunten voor uw hercertificering.
 

Voor wie?
Taxateurs Wonen die hun hercertificering willen behalen voor NRVT.
 

Studiebelasting
3 dagen.
Het totaalpakket levert 30 studiepunten op bij NRVT Wonen, 12 studiepunten bij Vastgoedpro en 20 studiepunten bij RICS.


Kosten
€ 1.150,00 excl. BTW
 

Locatie
Verschillende locaties in Nederland.
 

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Totaalpakket Wonen NRVT 2020". De aanbieder van dit totaalpakket, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.