N.T.B.

Totaalpakket Wonen NRVT / VastgoedCert 2020

Locatie

Nederland

Als makelaar en taxateur Wonen moet u voldoen aan de eisen van VastgoedCert respectievelijk NRVT. Dat betekent dat u voor VastgoedCert de verplichte dag (goed voor 6 punten) dient te volgen als onderdeel van de 12 punten die u hiervoor in het totaal nodig heeft. De facultatieve punten voor VastgoedCert vult u in door het volgen van het programma NRVT Wonen.


Wat kunt u verwachten?
Het totaalpakket voor de kamer Wonen bevat:

Verplichte dag VastgoedCert
De verplichte dag van VastgoedCert biedt KPE Vastgoed aan op een bijzondere locatie bij u in de regio. Tijdens deze dag worden leerdoelen gekoppeld aan praktijkopdrachten: u zit dus niet een hele dag in de ‘klas’. U gaat met een team op pad om samen de opdrachten uit te werken. Tussendoor, in korte plenaire sessies, nemen onze docenten u mee door de theorie en bespreekt u met elkaar uw ervaringen.


Programma NRVT Wonen
Voor NRVT kamer Wonen geldt dit jaar een uitgebreid opleidingsprogramma met een omvang van 30 verplichte studiepunten. Dit programma staat geheel in het teken van het nieuwe model taxatierapport welke vanaf 2021 in gebruik wordt genomen. De focus vooral ligt op de bouwkundige en energetische aspecten. KPE heeft een opleidingsprogramma opgesteld waarbij u slechts drie interactieve, praktijkgerichte cursusdagen volgt bij u in de regio. De cursusdagen zijn iets langer dan gebruikelijk. Daarnaast rondt u in een tijdsbestek van 3-4 weken op uw werk of thuis enkele praktijkopdrachten af.

Extra bij NRVT programma wonen: certificaat van het Hoger Technisch Instituut
Het programma voor NRVT Wonen is mede ontwikkeld met het Hoger Technisch Instituut (HTI). Dit betekent dat u na afloop van het programma ook het certificaat van het HTI ontvangt en wordt geregistreerd als bouwkundig keurder wonen A. voor een periode van 3 jaar. Dit register is een voorloper op de registratie als bouwkundig keurder wonen.
 

Waarom een totaalpakket?

Wanneer u zich aanmeldt voor een totaalpakket voor 2020, zorgt de opleider ervoor dat u dit jaar op tijd de juiste cursusdagen bij u in de regio kunt volgen. Zo weet u zeker dat u vóór het einde van het jaar de benodigde studiepunten heeft behaald. De data hangen dus af van de regio waarin u de cursusdagen wenst te volgen.

Voordelen wanneer u kiest voor een totaalpakket:

  • Besparen van (reis)tijd én cursusgeld
  • De rest van het jaar niet meer naar uw studieverplichtingen hoeven omkijken
  • Een overzicht met een cursusaanbod die bij uw studieverplichtingen en behoeftes past


Leerdoelen
Na het volgen van alle cursusdagen uit dit totaalpakket bent u als makelaar taxateur wonen helemaal up-to-date met betrekking tot de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast behaalt u de nodige studiepunten voor uw hercertificering.
 

Voor wie?
Makelaars en taxateurs Wonen die hun hercertificering willen behalen voor NRVT en VastgoedCert.
 

Studiebelasting
30 studie-uren, 36 studiepunten.
Het totaalpakket levert 12 studiepunten op bij VastgoedCert Wonen en 30 studiepunten op bij NRVT wonen.
 

Kosten
€ 1.295,00 excl. BTW
 

Locatie
Verschillende locaties in Nederland.
 

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Totaalpakket Wonen NRVT VastgoedCert". De aanbieder van dit totaalpakket, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.