15
jun

Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed

09:30 - 16:30

Locatie

Amsterdam

Welke ontwikkelingen zien we in de bouw van bedrijfsmatig en landelijk vastgoed en welke rol spelen de energietransitie en duurzaamheidsaspecten hierin? Dat leert u tijdens de cursusdag ‘Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed’.
 

Wat kunt u verwachten?

De dag gaat over bouwkosten, bouwgebreken en het (her)kennen van gebouw gebonden installaties. Hoe gaat u om met eventuele bedrijfsgebonden installaties en waar ligt de grens tussen gebouw- en bedrijfsgebonden? Deze dag is een verdieping speciaal gericht op de landelijk en de bedrijfsmatig specialist.
 

Leerdoelen
Na deze cursus bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw van bedrijfsmatig en landelijk vastgoed en weet u welke rol de energietransitie en duurzaamheidsaspecten hierin spelen.


Voor wie?
Vastgoedprofessionals bedrijfsmatig en landelijk vastgoed.


Studiebelasting
6 studie-uren
De cursusdag levert 6 studiepunten op bij:
VastgoedCert, kamer LV en BV
NRVT kamer LV, BV/GZV
RICS
Vastgoedpro
 

Kosten
€ 299 excl. BTW
 

Data & Locaties
15 juni 2020 - Amsterdam (MVA)
25 juni 2020 - Heerenveen
9 oktober 2020 - Zeist
12 november 2020 - Assen
19 november 2020 - Hoeven
8 december 2020 - Alkmaar
16 december 2020 - Duiven


AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed". Geef daarbij in uw mail de gewenste datum en locatie aan. ­­­De aanbieder van deze dag, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

Facturatiegegevens

Indien ingevuld wordt de factuur naar dit e-mailadres gestuurd. Anders ontvangt u de factuur op uw primaire e-mailadres.

Optioneel uw referentie voor op facturen.

Klopt dit niet?

Prijs:

Toegang tot evenement p.p.

€ 0,00

Ik meld mij aan voor Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed op 15 juni a.s. te Amsterdam, voor 299 euro ex. BTW

€ 299,00

Ik meld mij aan voor Bouwkunde voor bedrijfsmatig en landelijk vastgoed op 25 juni a.s. te Heerenveen, voor 299 euro ex. BTW

€ 0,00

€ 0,00

Totaal excl. btw:

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en meld je aan op de volgende nieuwsbrieven:

Vragen? of bel ons op 023-743 49 09.