26
mrt

Rotterdamse Vastgoedborrel 2020

17:00 - 19:00

Locatie

THOMS Stadsbrouwerij Raamplein, 3011DL Rotterdam

Op donderdag 26 maart organiseert Vastgoedjournaal de jaarlijkse Rotterdamse Vastgoedborrel. De perfecte gelegenheid om te netwerken met de Rotterdamse vastgoedsector. De toegang is gratis, komt u ook?

Onderaan de pagina is de aanmeldknop.

Diverse beroepsgroepen uit de vastgoedsector komen samen op deze borrel om op informele wijze kennis te maken met elkaar. Of uiteraard de band met bestaande relaties weer aan te halen. Kortom, een nuttige bijeenkomst die u niet mag missen als u actief bent in de regio Rotterdam.

De entree is geheel gratis, de borrel is van 17.00 tot 19:00 uur. De hapjes worden aangeboden door Vastgoedjournaal en onze sponsoren. Alleen de drankjes zijn voor eigen rekening. De borrel vindt plaats bij THOMS Stadsbrouwerij, Raamplein (direct achter het stadhuis) Rotterdam.

U kunt ook supporter worden van de borrel, vraag naar de mogelijkheden. mail aan events@vastgoedjournaal.nl of bel 023-743 49 09.

Omdat u zich gratis aanmeldt voor deze borrel gaat u akkoord met het ontvangen van onze dagelijkse gratis nieuwsbrief waarin het laatste vastgoednieuws en events in de sector staan. U kunt zich ook weer afmelden voor deze nieuwsbrief.
 

Sponsoren:

                    

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Klopt dit niet?

Facturatiegegevens

Indien ingevuld wordt de factuur naar dit e-mailadres gestuurd. Anders ontvangt u de factuur op uw primaire e-mailadres.

Optioneel uw referentie voor op facturen.

Klopt dit niet?

Prijs:

Toegang tot evenement p.p.

€ 0,00

Ik kom gratis naar de borrel

€ 0,00

Neem contact met mij op voor sponsor mogelijkheden / extra exposure

€ 0,00

€ 0,00

Totaal excl. btw:

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en meld je aan op de volgende nieuwsbrieven:

Vragen? of bel ons op 023-743 49 09.