De Binderij 6-8 6, Almere

Adres: De Binderij 6-8 6
Postcode, plaats: 1321 EH, Almere
Provincie: Flevoland
Land: Nederland
Soort: Kantoorpand
Koopprijs: € 945.000 k.k.
Huurprijs: € 57.500
Factor: 16,4
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: -
Bouwjaar: 2004
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Het in appartementsrechten verdeelde kantoorgebouw van in totaal circa 878 m² is gelegen op bedrijventerrein De Binderij te Almere-Stad. Het gebouw uit 2004 verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

In deze luxe kantoor villa bieden zitten een 7-tal kantoorunits met eigen voorzieningen gevestigd.  Dit object is zeer representatief en heeft de perfecte ligging op dit bedrijventerrein met ook nog eens 23 parkeerplaatsen op eigen terrein.

 

Het gehele gebouw is verhuurd voor circa € 57.500,- per jaar kale huur. Daarnaast betalen alle huurders servicekosten voor het onderhoud van de gezamenlijke binnenruimtes, het buitenterrein en de glasbewassing.

 

Er zijn 6 kantoren van circa 135 m² vloeroppervlak en één kantoor van circa 68 m². Welke reeds in appartementsrechten gesplitst zijn en dus ook per stuk verkoopbaar zijn.

Op dit bedrijventerrein zijn verschillende bedrijven gevestigd onder andere: Carwise, J’Esthé Cosmedische kliniek, Delimare, Dierenkliniek, Van Raaijen Hoveniers, Lumi Transport, ICT bedrijven, schoonmaakbedrijf en diverse webwinkels/groothandels.

In de omgeving zijn o.a. gevestigd: Airbrush Services Almere, Arissen Techniek, Bogaard Badkamers, BSO, Cosmetische Tandheelkunde Almere, Dierenambulance, Flevotax, Geometius, In.OG, Lumenplan, Minerva opleidingsgroep, MIT Installatietechniek, NauticBout - bootaccesoires, Pater, Politie Flevoland, THL Travel en Weinmann.

Locatie
Het object is gelegen op een binnenstedelijk bedrijventerrein aan de rand van de Literatuurwijk te Almere-Stad. In de directe omgeving zijn voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer (NS-station Almere Muziekwijk en busbanen). Via de Hoge Ring (S101) en de Tussenring (S104) is er een goede verbinding naar de A6/A27 (Utrecht, Amsterdam, Lelystad).


Het passeren van de leveringsakte dient plaats te vinden bij Notariskantoor Smalbraak te Deventer.

 

Koopsom € 945.000,- kosten koper 


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject De Binderij 6-8 6, Almere.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.