Sint Maartenstraat 7 en 7 a, b en c, Doornenburg

Adres: Sint Maartenstraat 7 en 7 a, b en c
Postcode, plaats: 6686 BP, Doornenburg
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Soort: Woning/appartement
Koopprijs: € 689.000
Huurprijs: € 41.460
Factor: 16,6
Perceeloppervlakte: 528 m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: onbekend
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Volledig verhuurd beleggingspand bestaande uit vijf woningen en een garage van in totaal circa 368 m² in Doornenburg. Op de begane grond zijn drie woningen en de garage gesitueerd. Eén woning is gelegen op de eerste verdieping en één woning op de tweede verdieping.

App. 7 (85 m²) Luxe zelfstandige woning op begane grond met eigen entree aan de voorzijde. Indeling: entree, royale woonkeuken voorzien van een luxe Siematic inrichting met kookeiland en alle inbouwapparatuur, grote woonkamer met stucwerk wanden en plafonds, siergrindvloer met vloerverwarming, portaal met toilet, badkamer en slaapkamer, vaste trap naar 1e verdieping: overloop met cv en witgoedaansluitingen, luxe badkamer met stoomcabine, dubbele wastafel en wandcloset, royale slaapkamer met inloopkast. De woning is rondom voorzien van rolluiken.

App. 7 (45 m²) Zelfstandige extra woning met eigen entree aan achterzijde van het pand. Indeling: keuken met eenvoudige inrichting, hal, woonkamer met schuifpui, slaapkamer met kast voorzien van witgoedaansluitingen, badkamer met toilet, douche en wastafel. De woning is rondom voorzien van rolluiken.

App. 7a (53 m²) Zelfstandige woning met eigen entree op de begane grond aan achterzijde van het pand. Indeling: keuken met eenvoudige inrichting, hal, woonkamer met schuifpui, slaapkamer met cv-kast voorzien van witgoedaansluitingen, badkamer met toilet, douche en wastafel. De woning is rondom voorzien van rolluiken. In augustus 2020 is er een nieuwe keuken geplaatst en zijn de wanden en het plafond gestukt.

App. 7b (75 m²) Zelfstandige woning op de eerste verdieping, toegankelijk via het trappenhuis aan de zijkant. Het appartement beschikt over een woonkamer en suite, een keuken, gang, een slaapkamer, badkamers, een inloopkast en een balkon. Dit appartement heeft een eigen balkon en toegang tot het dakterras op de eerste verdieping.

App. 7c (50 m²) Zelfstandige woning op tweede verdieping. Indeling: gezamenlijke entree/trapopgang, eenvoudige keuken voorzien van gaskooktoestel en afzuigkap met dakkapel, woonkamer met bergruimte en 2 dakkapellen, slaapkamer met dakkapel en bergruimte, ruime badkamer met dakkapel, witgoedaansluitingen en douche, toilet en wastafel. Dit appartement heeft een airconditioning met buitenunit. Dit appartement heeft tevens toegang tot het dakterras op de eerste verdieping.

Garage (ca. 60 m²) Garage en opslagruimte aan de noordzijde van het object.

Extra informatie: In de tuin staat een externe ruime berging. Er staat naast deze berging nog een externe berging in de tuin welke is verdeeld in drie compartimenten. Aan beide zijden van het object is een oprit gesitueerd waarbij de oprit aan de zuidkant plaats biedt voor twee parkeerplaatsen en de oprit aan de noordkant plaats biedt voor één parkeerplaats.

De voorgaande omschrijving van de indeling is de indeling zoals deze door de gemeente destijds grotendeels is vergund. Deze wijkt enigszins af van de huidige situatie maar is eenvoudig aan te passen naar de vergunde situatie. Hoofdzakelijk is de huidige indeling gelijk als hiervoor omschreven echter op de volgende punten na: slaapkamer, badkamer en inloopkast op eerste verdieping aan de noordzijde zijn thans in gebruik door het appartement met huisnummer 7 aan de straatzijde op de begane grond welke toegankelijk zijn middels een trap op de begane grond. Het appartement met huisnummer 7 heeft aan de voorzijde en achterzijde een zelfstandige woning.

Installaties en voorzieningen: Balkon, dakterras, twee externe opbergruimten inclusief elektra, garage, 4 HR cv-ketels (Nefit), rolluiken, airco, 6 dakkapellen, alarminstallatie, elektrische overheaddeur.

Bijzonderheden:

 • Beleggingspand met vijf woningen
 • Garage/ opslagruimte
 • Betaalbare woningen met niet geliberaliseerde huurprijzen
 • Oplevering in verhuurde staat met nette bewoners
 • HR++ glas/ kunststof kozijnen/ onderhoudsvrij
 • In juli 2021 zijn twee cv-ketels vervangen

Huurpenningen:

 • St Maartenstraat 7 voorzijde € 825,-
 • St Maartenstraat 7 achterzijde € 495,-
 • St Maartenstraat 7 garage € 175,-
 • St Maartenstraat 7a achterzijde € 595,-
 • St Maartenstraat 7b eerste etage € 735,-
 • St Maartenstraat 7c tweede etage € 630,-

Totale jaarlijkse huur inkomsten : € 41.460

Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Sint Maartenstraat 7 en 7 a, b en c, Doornenburg.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.