Frans Bekkerstraat 24 B, Rotterdam

Adres: Frans Bekkerstraat 24 B
Postcode, plaats: 3082 TS, Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Soort: Kamerverhuurpand
Koopprijs: € 259.000 k.k.
Huurprijs: € 15.336
Factor: 16,9
Perceeloppervlakte: 81 m2
Vloeroppervlakte: m2 volgens BAG
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1905
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Volledig verhuurde 4 kamer bovenwoning in Rotterdam-Charlois

Ruime vier kamer bovenwoning op de 1e en 2e verdieping. De woning betreft een historisch pand met karakteristieke gevel uit 1905, gelegen aan een rustige straat in de gewilde wijk Oud-Charlois.

De woning beschikt onder andere over een zonnig balkon op het zuiden, een ruime gezamenlijke woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een moderne badkamer en veel opslagruimte.

De woning heeft nog veel potentie. De woning kan worden ontwikkeld tot 1 of 2 luxe appartementen, of er kunnen meerdere studio's worden gecreëerd.

Indeling:

begane grond: eigen voordeur met trap naar de 1e verdieping

1e verdieping: hal, ruime badkamer, grote gezamenlijke woonkeuken met ruim balkon op het zuiden, 1 ruime onzelfstandige wooneenheid

2e (zolder)verdieping: ruime overloop met washok en opslagruimte, 2 onzelfstandige wooneenheden

Onderhoud:

In 2019 zijn het complete dak en de dakkapellen aan de buitenzijde gerenoveerd. De woning verkeert in matige/redelijke staat van onderhoud, overeenkomstig het bouwjaar van de woning. Op termijn dient rekening te worden gehouden met onderhoud. Voor voortzetting van het huidige gebruik is op korte termijn geen acuut onderhoud noodzakelijk.

Huurgegevens:

De woning wordt al jaren verhuurd als 3 onzelfstandige wooneenheden en is zeer gewild. De totale maandhuur bedraagt € 1.278,- (incl G/W/L) per maand, de GWL bedraagt € 120,- per maand.

Dit pand heeft veel huurpotentie. In de huidige staat bedraagt de geprognotiseerde huur ca. € 1.500,- per maand. Na een eventuele renovatie is de potentie nog veel groter.

Ligging / Locatie / Bereikbaarheid:

Het pand is gelegen in Oud-Charlois, een wijk die sterk in opkomst is. Op loopafstand is er een tramhalte, diverse winkelcentra, de halte van de stadsbus en het Karel de Stouteplein. De wijk is heeft veel historische bebouwing en ligt vlakbij het stadscentrum.

Er is genoeg te doen in de directe omgeving van de Frans Bekkerstraat. Het Zuiderpark ligt op loopafstand. Binnen een kwartier ben je bij Winkelcentrum Zuidplein, een van de grootste winkelcentra van Rotterdam, waar je ook de metro kunt pakken. Er zijn verschillende open en gesloten speeltuinen en een kinderboerderij in de buurt. Lekker eten kan in een van de restaurants op de SS Rotterdam, vlakbij in Katendrecht.

Bijzonderheden:

  • woonoppervlakte ca 85 m² (volgens BAG)
  • gelegen op eigen grond
  • ruim balkon gelegen op het zuiden
  • VVE is ingeschreven in de KvK, maar verder niet actief. Er is geen maandelijkse VVE bijdrage
  • gezien het bouwjaar van de woning zal er een asbest-, ouderdomsclausule in de koopakte worden opgenomen, alsmede een niet-zelfbewoningsclausule
  • projectnotaris van toepassing
  • voor dit deel van Rotterdam geldt een verplichte HVV (huisvestingsvergunning) voor huurders (voor de bestaande huurders zijn die aanwezig)


Disclaimer:

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Frans Bekkerstraat 24 B, Rotterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.