Grondpositie Buikslotermeerdijk, Amsterdam

Adres: Grondpositie Buikslotermeerdijk
Postcode, plaats: 1027 AT, Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Soort: Perceel
Koopprijs: € -
Huurprijs: € -
Factor: -
Perceeloppervlakte: 46675 m2
Vloeroppervlakte:

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Nieuwendam, sectie E, nummer 170
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: onbekend
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Te koop unieke grondpositie in Amsterdam Noord.Gelegen direct boven golfterrein Waterland, ten noorden van de ring A10, erfpachtvrij.

In zijn geheel of eventueel in delen.Afmeting: 4.66.75 hectare.

Omschrijving : Terrein (Grasland)De regio Amsterdam is een zeer aantrekkelijke regio om in te wonen en te werken. Vanwege het groeiend woningtekort is de bouw van 300.000 tot 500.000 nieuwe woningen voor 2040 binnen deze regio noodzakelijk. Er moet derhalve voor de toekomst naar nieuwe uitbreidingsmogelijkheden worden gezocht rondom Amsterdam om tegemoet te komen aan de steeds toenemende vraag naar woningen. Recent is er o.a. in het Parool en het financieel dagblad het volgende artikel gepubliceerd.“Taboedoorbrekend plan: nieuwbouw in het groen rond Amsterdam-Noord”

Rond de A10 is volgens het plan ruimte voor 10.000 woningen. Een wijk zo groot als IJburg nu is, zegt Bas Kok, één van de bedenkers van het plan, dat is gemaakt in opdracht van architectuurcentrum Arcam en architectenbranchevereniging BNA. “En dat is nog conservatief geschat.”Door de schreeuwende behoefte aan woonruimte zal gemeente Amsterdam de sprong over de A10 moet gaan zetten.Ten Noorden de ring A10 gaat het slechts om een strook van een paar honderd meter, waar nu een golfbaan Waterland en een voormalige rioolwaterzuivering liggen. Daar is plek voor drieduizend woningen rond een geplande extra halte van de Noord/Zuidlijn. De vraag is waar de resterende zevenduizend woningen dan gaan komen?Grond, een hoogwaardig en duurzaam bezit

Een ieder weet dat grond een duurzaam en hoogwaardig bezit is aangezien grond, vooral in Nederland, als schaarste goed wordt beschouwd. De voordelen voor u om geografisch gespreide – en strategisch gelegen agrarische grondposities te verwerven nemen toe. De mogelijkheden om de kenmerken en de potentie van grondposities te beoordelen zijn aanwezig. De ligging, huidige bestemming en toekomstperspectief van grondposities zijn daarbij elementen waardoor u in staat bent uw vermogen te investeren met enige voorkennis.Heeft u interesse? Wij hebben meerdere mogelijkheden voor u. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.


Contractinformatie

Huursituatie: Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

Algemeen:

Gemeente Amsterdam

Internet: www.amsterdam.nl

Inwoners: circa 855.000

Oppervlakte: circa 219 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Grondpositie Buikslotermeerdijk, Amsterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.