Beekstraat 56, Meerssen

Adres: Beekstraat 56
Postcode, plaats: 6231 LH, Meerssen
Provincie: Limburg
Land: Nederland
Soort: Kamerverhuurpand
Koopprijs: € 315.000 k.k.
Huurprijs: € 20.340
Factor: 15,5
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Meerssen, sectie E nummer 831
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1906-1930
Bereikbaarheid: Goed, zowel met de auto als openbaar vervoer.

Kaart & locatie

Beschrijving

Kamerverhuurpand van circa 127 m² verhuurd als vier onzelfstandige woonruimten in het centrum van Meerssen. Het object (gemeentelijk monument) is in 2017 gemoderniseerd en verkeert in een goede staat van onderhoud. Het object bestaat uit een gemeenschappelijke woonkamer, badkamer, keuken, twee toiletten en vier (slaap)kamers. Het appartement is voorzien van een cv-installatie en houten kozijnen. Aan de voorzijde zijn de kozijnen voorzien van enkel glas en voorzetramen, de achterzijde en dakkapel zijn voorzien van dubbel glas. Binnen 100 meter van het pand zijn diverse winkels, horecagelegenheden en het Proosdijpark gelegen. Het treinstation is op 300 meter afstand gelegen, vanaf daar is Centraal Station Maastricht binnen zes minuten bereikbaar. Er wordt grotendeels gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd en verkocht. De roerende zaken maken onderdeel uit van de aanbieding en zijn in de koopsom inbegrepen.Indeling:

Kelder: bergruimte.Begane grond: centrale hal met toegang tot kelder en trappenhuis. Via de authentieke bordestrap bereikt men de eerste verdieping.Eerste verdieping: overloop met toiletruimte en toegang tot kamer 1 en kamer 2.

Kamer 1: kamer van 13 m² aan de straatzijde met keukenblok voorzien van spoelbak en twee kastjes. 

Kamer 2: twee ruimtes van respectievelijk 14,60 m² en 5,5 m² met een keukenblok met spoelbak en twee kastjes. Tweede verdieping: overloop. 

Kamer 3: kamer van 13 m² aan de straatzijde met keukenblok voorzien van spoelbak en twee kastjes.

Kamer 4: kamer van 12,70 m² met eigen badkamer met douche en wastafel.Derde verdieping: overloop. Deze verdieping is verbouwd tot gemeenschappelijke ruimte. Er is hier een centrale garderobe, toiletruimte, woonkamer (16 m²), keuken (6 m²) met 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap + spoelbak en een badkamer met douche en wastafel.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

Het appartement is in zijn geheel verhuurd aan één partij die er zijn personeel huisvest. Kale huurprijs: € 1.695,- per maand / € 20.340,- per jaar 


Aanvullende informatie

Algemeen:

Gemeente Meerssen

Internet: www.meerssen.nl

Inwoners: ca. 19.000

Oppervlakte: ca. 27,6 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Beekstraat 56, Meerssen.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.