Noord Koninginnewal 46 en 46a, Helmond

Adres: Noord Koninginnewal 46 en 46a
Postcode, plaats: 5701 NK, Helmond
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Soort: Woning/winkelpand
Koopprijs: € 410 000 K.K.
Huurprijs: € 30 002
Factor: 13,7
Perceeloppervlakte: 225 m2
Vloeroppervlakte:

Horeca begane grond: circa 107 m²

Horecaruimte: circa 82.5 m²

Koeling: circa 8.1 m²

Toilet heren: circa 6.5 m²

Toilet dames: circa 5.3 m²

Gang: circa 4.6 m²

Eerste etage: circa 69.5 m²

Hal-/overloop: circa 11 m²

Gemeenschappelijke badkamer: circa 10.2 m²

Gemeenschappelijke keuken: circa 10.2 m²

Kamer 1: circa 12 m²

Kamer 2: circa 10.3 m²

Kamer 3: circa 15.8 m²

Tweede etage: circa 25.2 m²

Installatieruimte: circa 5.9 m²

Overloop: circa 3.5 m²

Kamer 4: circa 15.8 m²

Totaal wonen: circa 94.7 m²Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Helmond, Sectie I, nummer 1640
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1912
Bereikbaarheid: Goed

Kaart & locatie

Beschrijving

Geheel pand met horeca op de begane grond van circa 107 m² en kamerbewoning op de eerste en tweede verdieping van in totaal circa 95 m², gelegen op een hoeklocatie in het centrum van Helmond, pal tegenover de Helmondse Markt. Het geheel is verhuurd aan de horeca ondernemer die hier een café exploiteert. De exploitant verhuurd de eerste en tweede etage kamergewijs onder. De omgevingsvergunning ten behoeve van kamerverhuur vanuit de Gemeente Helmond is aanwezig. Horeca en wonen hebben beiden een eigen huisnummer.Het object verkeert in de hoofdconstructie in een degelijke staat van onderhoud. Op de begane grond is het café voorzien van een ruime lounge bar, tegelvloer, systeemplafond met inbouwspots, gestuukte wanden, betegeld heren-en damestoilet en een separate rookruimte met speelautomaten. De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De eerste etage bestaat uit drie kamers, een gemeenschappelijke badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel en een keuken met toegang tot het dakterras (circa 12 m²). Alle kamers beschikken over een nette laminaatvloer en gestuukte wanden en plafonds. De voorzijde van het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De tweede etage is voorzien van een één kamer met houten kiepramen met enkele beglazing. Tevens is er een installatieruimte aanwezig met opstelling voor twee cv-ketels. De cv-ketels betreffen een Comforline Nefit en Vaillant. Eén van de twee ketels is op korte termijn aan vervanging toe.De Noord Koninginnewal is aan de rand van de winkelkern van Helmond gelegen en kenmerkt zich door een diversiteit aan horeca, enkele retailers een Aldi supermarkt. De straat loopt over in de Zuid Koninginnewal met een meer retail gericht karakter. Middels zijwegen zijn de hoofdstraten 'Markt' en 'Molenstraat' te bereiken. Tegenover het object is het marktplein gelegen met een breed scala aan parkeerplaatsen. Het horecagedeelte heeft een terras aan de straatzijde. Er is een bushalte voor de deur gelegen en middels de A270 is Eindhoven binnen 15 minuten te bereiken.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Café Amisos

Ingangsdatum: 1 september 2016

Termijn: 2 jaar en 8 maanden

Verlenging: telkens 5 jaar

Opzegtermijn: 1 jaar

Momenteel lopende tot: 29 april 2024

Huurprijs: € 2.500,16 per maand / € 30.001,92 per jaar*Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen en huurt het gehele pand. De kamers verhuurt hij onder. *Dit is de huursom na indexatie per 1 september 2019. Brief in ons dossier en middels dataroom inzichtelijk.


Aanvullende informatie

Algemeen:

Gemeente Helmond

Internet: www.helmond.nl

Oppervlakte: 54 km²

Inwoners: 90.581


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Noord Koninginnewal 46 en 46a, Helmond.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.