Prins Mauritssingel 89b, Rotterdam

Adres: Prins Mauritssingel 89b
Postcode, plaats: 3043 PD, Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Soort: Woning/appartement
Koopprijs: € 185 000 k.k.
Huurprijs: € 13 200
Factor: 14
Perceeloppervlakte: 120 m2
Vloeroppervlakte:

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Overschie, sectie C, nummer 4956-A1
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1934
Bereikbaarheid: Zeer goed, nabij diverse metrohaltes en op steenworp afstand van de A13 en A20.

Kaart & locatie

Beschrijving

Jaren '30 appartement van circa 75 m² met uitzicht op de singel, gelegen in de prettige woonwijk Overschie te Rotterdam. Het object is verhuurd aan een werkend stel particulieren.Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud en is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping waarbij er sprake is van een 'Rotterdamse splitsing'. Het geheel is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en authentieke glas in lood. Aan de binnenzijde is het objectvoorzien van een mooie laminaatvloer en gestuukte plafonds met diverse inbouwspots. De keuken is voorzien van tegelwerk en diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis, combi-oven, afzuiginstallatie en vaatwasser. De badkamer is gedateerd en voorzien van ligbad met douchemogelijkheid. Op de begane grond bevindt zich de royale woonkamer met openslaande deuren naar de veranda en met toegang tot de achtertuin met schuur. Het achterste gedeelte van de woonkamer kan gebruikt worden als extra slaapkamer. Hier bevindt zich een wastafel. Op de eerste verdieping is één slaapklamer gesitueerd. Verwarming geschiedt middels een HR cv-ketel uit 2011. De ligging van het appartement is uitstekend nabij wijkwinkelcentrum Overschie, diverse parken, openbaar vervoer, Diergaarde Blijdorp, Rotterdam centrum en luchthaven Rotterdam The Hague Airport. De vele voorzieningen en het groen in de omgeving maken Overschie een aantrekkelijke wijk om te huren voor jonge particulieren. De aandacht voor Rotterdam-Noord blijft toenemen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar in verband met de ligging nabij knooppunt Kleinpolderplein waar de A13 en A20 elkaar kruizen.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Particulieren - stel

Ingangsdatum: 20 augustus 2018

Termijn: 1 jaar

Verlenging: onbepaalde tijd

Opzegtermijn: tussentijds niet opzegbaar en vervolgens 1 maand

Momenteel lopende tot: 20 augustus 2019

Huurprijs: € 1.100,- per maand / € 13.200,- per jaar.Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er is een serviceontract met een beheerder aanwezig voor administratief, financieel en technisch beheer. De maandelijkse bijdrage is € 39,95. Dit contract is ter overname.Vereniging van eigenaren:

Het object is onderdeel van een recent geactiveerde VvE genaamd 'Vereniging van eigenaren Prins Mauritssingel 89 en 89b'. Het appartementsrecht A1 beschikt over 1/2e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. De opstalverzekering is door de eigenaren van beiden appartementsrechten reeds voldaan voor 2019. Er is geen reserve aanwezig. De VvE bijdrage wordt nog bepaald. Algemeen:

Gemeente Rotterdam

Internet: Gemeente Rotterdam

Inwoners: ca. 642.000

Oppervlakte: ca. 325.8 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Prins Mauritssingel 89b, Rotterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.