Beijerlandselaan 7a en 9a, Rotterdam

Adres: Beijerlandselaan 7a en 9a
Postcode, plaats: 3074 EJ, Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Soort: Winkelpand
Koopprijs: € 595 000 k.k.
Huurprijs: € 47 136
Factor: 12,6
Perceeloppervlakte: 255 m2
Vloeroppervlakte:

Begane grond: circa 245 m²

Kelder: circa 245 m²Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Rotterdam, sectie V, 5126-A1 en 5126-A2.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: onbekend
Bereikbaarheid: Goed, op loopafstand van diverse tramhaltes en nabij uitvalswegen richting de A15, A16 en A29.

Kaart & locatie

Beschrijving

Winkelruimte van circa 490 m² verdeeld over de begane grond en kelder, gelegen aan de levendige Beijerlandselaan 7-9 en pal tegenover de recent gerealiseerde 'Media Markt' te Rotterdam. Het object is reeds lange tijd verhuurd aan het geldwisselkantoor GWK Travelex, onderdeel van Travelex, de grootste onderneming in wisselkantoren ter wereld.Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Het meest recente funderingsonderzoek vanuit de gemeente Rotterdam geeft een goede fundering aan met een handhavingstermijn tot 2028. In het verleden rustte er een aanschrijving op het object aangaande onderhoud, hetgeen heeft geresulteerd in een volledige renovatie van het casco object. Gevolg hiervan is een toegankelijke VvE bijdrage. Het object is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. De vloer bestaat deels uit tegels en deels uit tapijt. Er is een pantry met toiletruimte aanwezig en een groot magazijn aan de achterzijde. Verwarming geschiedt middels een Intergas Kompakt HRE cv-installatie. Er zijn diverse brandveiligheidsvoorzieningen aanwezig. Er is een NEN-3140 certificaat aanwezig voor de laagspanningsinstallaties.

Aan de voorzijde van het object bevindt zich een wachtruimte voor klanten met twee balies. Achter de balies bevindt zich een kantoorruimte met toegang tot het magazijn. Vanuit het magazijn is de kelder te bereiken. De kelder is droog, maar momenteel niet in gebruik door de huidige huurder. Aan de buitenzijde van het object bevindt zich een ATM.GWK Travelex (voorheen het Grenswisselkantoor of kortweg GWK) is gespecialiseerd in de groothandel en retailverkoop van buitenlands geld en zakelijke betalingen. Op dit moment heeft GWK Travelex 50 vestigingen. Sinds 2004 is GWK Travelex onderdeel van Travelex, de grootste onderneming in wisselkantoren ter wereld. Wereldwijd heeft Travelex meer dan 1400 kantoren. Het kantoor aan de Beijerlandselaan is druk bezocht vanwege de multiculturele omgeving en bijhorende bankzaken richting landen van herkomst.Het object is gunstig gelegen aan de levendige en opkomende Beijerlandselaan in de wijk Feijenoord. Het betreffende object is uniek in deze straat ten aanzien van vloeroppervlakte en biedt daarmee ontzettend veel potentie richting de toekomst. De afgelopen jaren is er door de gemeente Rotterdam en diverse beleggers fors geinvesteerd om de Beijerlandselaan aantrekkelijker te maken voor wonen, winkelen en werken. Met resultaat geziend de velen winkelformules, lokale ondernemers en horecagelegenheden die zich hier de afgelopen jaren hebben gevestigd. Grote publiekstrekker is de Media Markt met bijhorende parkeergarage die pal tegenover het object is gelegen. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A16 en A29.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: GWK Travelex

Ingangsdatum: 1 februari 2001

Termijn: 5 jaar

Verlenging: telkens 5 jaar

Opzegtermijn: 1 jaar

Momenteel lopende tot: 1 februari 2021

Huurprijs: € 3.928,- per maand / € 47.136,.- per jaar.Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.


Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:

Er is een actieve VvE aanwezig, genaamd 'Vereniging van Eigenaars Beijerlandselaan nummer 7 en 9' met een maandelijkse bijdrage van € 42,35 per appartementsrecht per maand, hetgeen neerkomt op € 508,20 per appartementsrecht per jaar. Het betreft een tweetal appartementsrechten die beiden 6/34e onverdeeld aandeel in de gemeenschap vormen. De VvE is ondergebracht bij een professionele beheerder, namelijk VvE-010.Voorbehoud verkrijgen toestemming gemeente Rotterdam:

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van toestemming van de gemeente Rotterdam ten behoeve van de verkoop van het object. Dit in verband met de investeringen die de gemeente Rotterdam heeft gedaan om het casco opstal te renoveren.Algemeen:

Gemeente Rotterdam

Internet: Gemeente Rotterdam

Inwoners: ca. 640.000

Oppervlakte: ca. 325.8 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Beijerlandselaan 7a en 9a, Rotterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.