Rijksweg 60B, Maastricht

Adres: Rijksweg 60B
Postcode, plaats: 6228 XZ, Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland
Soort: Kamerverhuurpand
Koopprijs: € 339 500 k.k.
Huurprijs: € 23 900
Factor: 14,2
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Kamer 1: circa 24 m²

Kamer 2: circa 16.5 m²

Kamer 3: circa 13 m²

Kamer 4: circa 13 m²

Kamer 5: circa 15 m²

Gemeenschappelijke keuken: circa 15 m²

Bergzolder: circa 27 m²Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1960
Bereikbaarheid: Zeer goed, nabij diverse universitaire studies en nabij uitvalswegen richting de A2 en station Randwyck.

Kaart & locatie

Beschrijving

Kamerverhuurbelegging van circa 124 m² met daarin vijf gerenoveerde studentenkamers, gelegen boven een nette bloemist in de wijk 'De Heeg' te Maastricht. Het geheel is verhuurd aan vijf internationale studenten, allen student aan de Maastricht School of Management. De vergunning voor kamerverhuur alsmede de gebruiksmelding ten behoeve van de brandveiligheid is aanwezig.De wit geschilderde jaren '30 woning verkeert in goede staat van onderhoud. Het object beschikt over eigen meters voor gas, water en elektra. Het geheel is nagenoeg voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing waarbij de eerste etage tevens beschikt over rolluiken. Alleen het dakraam op de tweede etage is voorzien van een houten kozijn met dubbele beglazing. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van nieuw stukwerk. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie. De bovenwoning is voorzien van een separate entree met op de begane grond een tegelvoer, meterkast en technische ruimte. Middels een trap vanuit de hal is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Verder beschikt de eerste verdieping over een ruime en nieuwe gemeenschappelijke keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en witgoedaansluiting, een tweetal doucheruimtes met wastafel, één toiletruimte en een tweetal studentenkamers. De beiden kamers beschikken over een eigen keukenblok en spoelbak. Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar die is voorzien van een tweede toiletruimte en een drietal kamers waarvan twee met dakkapel. Ook deze kamers zijn voorzien van een eigen keukenblok met spoelbak. Zowel de kamers alsmede de overloop zijn voorzien van nette laminaatvloeren. Tot slot is er een bergzolder bereikbaar midels een vlizotrap.Het object is gelegen in de wijk 'De Heeg' naast supermarkt 'Jan Linders' en nabij kleinschalig wijkwinkelcentrum 'De Heeg' met onder andere een Jumbo. Op loopafstand is een bushalte gelegen en op circa vijftien minuten fietsafstand is de gezellige en historische stadskern van Maastricht te bereiken. Op slechts vijf minuten fietsafstand liggen de medische faculteiten van de Maastricht University, de Health Campus, het Academisch Ziekenhuis alsmede grote werkgevers als Mercedes-Benz en Vodafone. Fietst men een kleine vijftien minuten verder dan zijn ook de overige opleidingsinstituten bereikbaar. Ook NS-station Randwyck is op slechts vijf minuten afstand gelegen.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Studenten

Momenteel één huurovereenkomst voor 5 personen met een looptijd tot 31-08-2019.Totale bruto huursom: € 25.200,- per jaar.

Huursom na aftrek kosten: € 23.900,- per jaar.


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten.Vereniging van eigenaren:

Er is een VvE aanwezig met een gezamenlijke opstalverzekering. Er is géén gemeenschappelijke onderhoudsreservering.Algemeen:

Gemeente Maastricht

Internet: http://www.maastricht.nl

Inwoners: circa 122.500

Oppervlakte: 60,03 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Rijksweg 60B, Maastricht.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.