Désiré Leesensstraat 25, Maastricht

Adres: Désiré Leesensstraat 25
Postcode, plaats: 6227 TV, Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland
Soort: Kamerverhuurpand
Koopprijs: € 257 500 K.K.
Huurprijs: € -
Factor: -
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Metrage conform BAG Viewer.Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Heer, sectie A, nummer 7156.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1964
Bereikbaarheid: Zeer goed, op circa 15 minuten fietsafstand van het centrum en nabij NS-station Randwyck en de Universiteitssingel.

Kaart & locatie

Beschrijving

Kamerverhuurpand van circa 115 m², gelegen op een uitstekende locatie in de wijk 'Heer' te Maastricht. Er is een kamerverhuurvergunning aanwezig voor de verhuur aan vier personen. De studenten zijn allen studerend aan de Hogeschool & Universiteit.Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Op de begane grond bevindt zich één zeer ruime kamer, een gedeelde keuken en een toilet. Vanuit de keuken is een betegelde tuin bereikbaar die is voorzien van een stenen berging met elektra. Op de eerste verdieping zijn vier kamers gesitueerd die zijn samengevoegd tot twee zeer ruimte kamers en een badkamer die is voorzien van douche en wastafel. Kamer 4 bevindt zich op de zolderetage die voorzien is van een trespa dakkapel. De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.  De eerste verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en de tweede verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels een gehuurde Volta cv-installatie. Het object is gelegen in een rustige straat in de populaire wijk 'Heer''. Op circa 5 minuten fietsafstand bevinden zich de eerste faculteiten van de Maastricht University, gericht op psychologie en geneeskunde. Binnen 15 minuten fietsen zijn de overige faculteiten van de Maastricht University alsmede de Hogeschool te bereiken. Op vergelijkbare afstand bevindt zich de historische stadskern. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum met een diversiteit aan landelijke winkelformules zoals: Albert Heijn, Plus Supermarkt, Hema, Kruidvat, Gall & Gall, Big Bazar, Etos en Prima en tevens diverse lokale retailers en horeca. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. NS-station Randwyck alsmede diverse bushaltes zijn op loopafstand gelegen. De rijksweg A2 ligt op slechts twee minuten. 


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: HBO en WO studenten

Kamer 1: € 395,- per maand / € 4.740,- per jaar.

Kamer 2: € 330,- per maand / € 3.960,- per jaar.

Kamer 3: € 300,- per maand / € 3.600,- per jaar.

Kamer 4: € 350,- per maand / € 4.200,- per jaar.Totale bruto huursom: € 15.960,- per jaar.Kosten nutsvoorzieningen: € 229,- per jaar / € 2.748,- per jaar.

Kosten tv & internet: € 50,- per maand / € 600,- per jaar.

Totale kosten: € 3.348,- per jaar.Totale huursom na aftrek kosten: € 13.152,- per jaar.* Laag verhuurd in relatie tot marktconforme huursommen en mogelijke puntenhuur conform WWS. Marktconforme bruto huursom circa € 18.960,-.


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Verwarming van het object geschiedt middels een gehuurde Volta cv-installatie. Er is een overeenkomst voor service en onderhoud met een bedrag van € 14,50 per maand.Algemeen:

Gemeente Maastricht

Internet: http://www.maastricht.nl

Inwoners: circa 122.500

Oppervlakte: 60,03 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Désiré Leesensstraat 25, Maastricht.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.