Prins Constantijn Promenade 3, Rijswijk

Adres: Prins Constantijn Promenade 3
Postcode, plaats: 2284 DL, Rijswijk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Soort: Winkelpand
Koopprijs: € 2 937 500 K.K.
Huurprijs: € 235 000
Factor: 12,5
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Winkelruimte: 683 m²

Bergingsruimte: 18 m²Het betreft hier metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Rijswijk, sectie D nummer 8318 A4 (gedeeltelijk)
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 2001
Bereikbaarheid: Goed.

Kaart & locatie

Beschrijving

Winkelruimte op de begane grond van 683 m² VVO verhuurd aan Kruidvat (A.S. Watson) gelegen in winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk. Dit is de eerste vestiging van Nederland met het nieuwste winkelconcept van de Kruidvat. De winkel bevindt zich naast en onder de Albert Heijn XL. Het winkelcentrum is deels overdekt en kent een diversiteit aan zowel nationale als internationale winkelformules waaronder H&M, Rituals, Ahold, ING, Vodafone, Media Markt, Hema en Basic-fit. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. Het treinstation van Rijswijk ligt op twee minuten lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald). Op het perceel is het bestemmingsplan 'In de Bogaard' met bestemming 'Centrum - 1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel en horeca van categorie 1 toegestaan. De gemeente Rijswijk heeft een ambiteuze toekomstvisie. In 2017 is het document 'Toekomstvisie Plaspoelpolder' gepubliceerd over het gebied naast winkelcentrum In de Boogaard. Hierin geeft men aan te overwegen om het winkelcentrum te transformeren tot een multifunctioneel gebied. De gemeente heeft tevens aangekondigd dat In de Boogaard een duurzaam winkelcentrum moet worden met zonnepanelen op het dak en veel groen in het gebied. Er zouden tevens diverse horecagelegenheden moeten komen die overdag en 's avonds open zijn. 


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

Totale huursom: € 235.000,- exclusief btw per jaar. WALL: 5,15 jaar Bij concrete interesse worden de kerngegevens van de huurovereenkomst verstrekt. 


Aanvullende informatie

Voorbehoud kadastrale splitsing:

De winkelruimten worden door verkoper kadastraal afgesplitst. Vereniging van Eigenaren:

De VvE dient bij de splitsing te worden opgericht en geactiveerd.Algemeen:

Gemeente Rijswijk 

Internet: www.rijswijk.nl

Inwoners: 51.472

Oppervlakte: ca. 14 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Prins Constantijn Promenade 3, Rijswijk.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.