Herenstraat 62, Rijswijk

Adres: Herenstraat 62
Postcode, plaats: 2282 BW, Rijswijk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Soort: Winkelpand
Koopprijs: € 252 500 K.K.
Huurprijs: € 25 958
Factor: 9,7
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Rijswijk, sectie A, nummer 3824 A1.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1908
Bereikbaarheid: Goed, gelegen in het centrum van Rijswijk, nabij diverse bus en metrohaltes alsmede diverse uitvalswegen richting de A4 en A12.

Kaart & locatie

Beschrijving

Winkelruimte van in totaal circa 100 m², gelegen op zichtlocatie in het centrum van Rijswijk, naast de 'Oude Kerk'. Het object is verhuurd aan de continentaal opererende winkelformule Zeeman. Zeeman heeft over het jaar 2017 een omzetgroei behaalt van 6.7% en groeit nog altijd. Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. De winkelruimte van circa 100 m² VVO beschikt over een tegelvloer en systeemplafond met verlichtingsarmaturen. De inrichting is conform de landelijke interieurstijl die Zeeman in haar winkels voert. Achter de winkelruimte ligt een magazijn van circa 20 m² en een personeelsruimte met toilet.De Zeeman heeft één winkelruimte gerealiseerd in twee naast elkaar gelegen panden, Herenstraat 60 & Herenstraat 62, deze aanbieding betreft enkel Herenstraat 62 (de linkerzijde). De winkel is gelegen op een hoeklocatie met in de nabije omgeving een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. Het straatbeeld bestaat voornamelijk uit panden met karateristieke gevels. Naast het uitgebreide winkelaanbod passeren er een hoop wandelaars vanuit het naastegelegen Rijswijkse Bos.  Rijswijk beschikt over een verzorgingsgebied van circa 52.000 mensen. Parkeren kan gratis op een grootschalige parkeervoorziening in de naastgelegen Schoolstraat. Aan de rand van het centrum bevinden zich diverse bus en metrohalten. Per auto is het centrum uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4 en de A12. 


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Zeeman Textielsupers B.V.

Ingangsdatum: 1 februari 2007

Termijn: 5 jaar

Verlenging: telkens 5 jaar

Opzegtermijn: 1 jaar

Momenteel lopende tot: 31 mei 2020

Huurprijs: € 25.957,56 excl. btwHuurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen


Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:

Er is sprake van een slapende VvE waarbij enkel de opstalverzekering wordt gedeeld, de kosten hiervan zijn naar rato € 325,88 per jaar. Deze VvE is gezamenlijk met de bovenwoning, te weten Tollenstraat 2. Herenstraat 62 beschikt over 2/5 aandeel in de gemeenschap. Algemeen:

Gemeente Rijswijk

Internet: Gemeente Rijswijk

Inwoners: ca. 51.742

Oppervlakte: ca. 14.49 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Herenstraat 62, Rijswijk.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.