Simon de Vliegerlaan 10, Vlissingen

Adres: Simon de Vliegerlaan 10
Postcode, plaats: 4383 TT, Vlissingen
Provincie: Zeeland
Land: Nederland
Soort: Woning/appartement
Koopprijs: € 89 000 K.K.
Huurprijs: € 8 700
Factor: 10,2
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Circa 56 m² vloeroppervlakte. In het appartement zijn twee slaapkamers aanwezig. Tevens een berging van circa 4 m² op de begane grond.
Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Vlissingen, sectie A, nummer 760 A8
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1956
Bereikbaarheid: Goed.

Kaart & locatie

Beschrijving

Driekamerappartement op de eerste verdieping ter grootte van circa 56 m². Onderdeel uitmakende van een kleinschalig appartementencomplex met een actieve Vereniging van Eigenaren. De woning is gelegen dichtbij diverse voorzieningen zoals scholen, een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en de ontsluitingsweg N661 naar de A58. Het centrum, de Boulevard en de XL-Bioscoop/Theater zijn allen op korte afstand. Het object verkeert in een zeer nette onderhoudsstaat. Extern is in 2017 het dak door de VvE voorzien van nieuwe dakbedekking. Dit jaar is het buitenschilderwerk gedaan. Het appartement is voorzien van een gashaard en dubbel glas in kunststof kozijnen. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, 4-pitsgaskookplaat en een combi-magnetron. De badkamer is voorzien van bad en douche. Onlangs is de gehele woning qua wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk en nieuw schilderwerk. Op de begane grond is tevens een berging aanwezig.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Particulier.

Ingangsdatum: 25 november 2017

Termijn: 1 jaar

Verlenging: onbepaalde tijd

Opzegtermijn: 1 maand

Einddatum: 1 november 2018*

Huurprijs: € 725,- per maand / € 8.700,- per jaar (inclusief vergoeding meubilering en stoffering)De huurder is zelf contractant met nutsbedrijven.*Per 1 november 2018 komt de woning vrij van huur. 


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten.Vereniging van eigenaren:

Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren.

De bijdrage is € 75,- per maand.Algemeen:

Internet: www.vlissingen.nl

Oppervlakte: 344,8 km2

Inwoners: 44.394Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Simon de Vliegerlaan 10, Vlissingen.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.