Rooswijkweg 191 ab, Velsen-Noord

Adres: Rooswijkweg 191 ab
Postcode, plaats: 1951 ML, Velsen-Noord
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Soort: Bedrijfspand
Koopprijs: € 670 000 K.K. (btw-belaste levering)
Huurprijs: € 60 000
Factor: 11,2
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Begane grond: circa 380 m²

Indeling, entree, vide met trapopgang naar kantoren. Entree bedrijfsruimten via overheaddeur of vaste deur. Bedrijfshal met kantine, kantoor, theorielokaal en opslag. Toegang tot praktijklokaal, die ook voorzien is van een eigen entree via overheaddeur of vaste deur.1e etage: circa 370 m²

Indeling: hal, entree, garderobe, open keuken, dames- en heren toiletgroep. Vaste kast en technische ruimte met cv-ketel opstelling. Twee ruime kantoren, vergaderruimte en twee lesruimtenHet betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Velsen, sectie B, nummer 4800 A1 en A2, uitmakende het 732/1.128e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 2007
Bereikbaarheid: Goed

Kaart & locatie

Beschrijving

Modern bedrijfspand op zichtlocatie ter grootte van circa 750 m², gelegen op business park IJmond te Velsen Noord, nabij de hoofdtoegang van Tata Steel.Het object is in gebruik bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van opleidingen in de lastechniek, het doen van certificeringen en dit combineert met een uitzendbureau voor gekwalificeerd laspersoneel. Ten behoeve van dit gebruik is het pand verdeeld in een praktijkruimte op de begane grond en kantoren en lesruimten op de verdieping.Het object is in 2007 gebouwd en in 2008 gebruik genomen door de huidige huurder. Het pand verkeert in een uitstekende  onderhoudstoestand en is gekwalificeerd met een energielabel A. Voorzieningen zijn onder meer: cv-installatie, airconditioning, luchtbehandeling, twee overheaddeuren in het bedrijfsdeel, alarminstallatie en krachtstroom. Kadastraal gezien is het object gesplitst in twee appartementsrechten.Nabij de afrit van de A22 en A9 wat er voor zorgt dat het object uitstekend is te bereiken vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem. Rondom het pand liggen voldoende parkeerplaatsen op openbaar terrein.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

Ingangsdatum: op datum van overdracht

Termijn: 5 jaar

Verlenging: 5 jaar

Opzegtermijn: 1 jaar

Huurprijs: € 60.000,- excl. btw per jaar

Waarborgsom: € 18.150,-


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten.Vereniging van eigenaren:

De Vereniging van Eigenaren is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar is niet actief.Kettingbeding:

Bij verkoop van dit pand dient conform een geldend kettingbeding toestemming voor de verkoop verleend te worden. Dit zal als ontbindende voorwaarde worden opgenomen in de koopovereenkomst.Algemeen:

Internet: www.velsen.nl

Oppervlakte: 63,1 km2

Inwoners: 67.619


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Rooswijkweg 191 ab, Velsen-Noord.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.