Loswal 38, Drachten

Adres: Loswal 38
Postcode, plaats: 9206 AH, Drachten
Provincie: Friesland
Land: Nederland
Soort: Bedrijfspand
Koopprijs: € 1 575 000 K.K.
Huurprijs: € 184 300
Factor: 8,6
Perceeloppervlakte: 4085 m2
Vloeroppervlakte:

Circa 310 m² kantoor

Circa 2.570 m² bedrijfsruimteVrije hoogte: 5,8 meter (nieuwbouw) en 3,6 meter (bestaande bouw)Drie overheaddeuren, waar van twee met doorrijhoogte van 4 meter en één met doorrijhoogte van 3,60 meter.Aan de voor- en rechterzijde van het object liggen ruim voldoende parkeerplaatsen.Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Drachten, sectie A, nummer 15106.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1969/2014 kantoor.
Bereikbaarheid: Goed.

Kaart & locatie

Beschrijving

Courant en goed onderhouden bedrijfspand ter grootte van circa 2.880 m² gelegen op goede locatie op bedrijventerrein 'De Haven' te Drachten. Het object heeft een zeer breed front, waardoor er een goede zichtbaarheid en toegang is, bovendien ligt het object direct aan de kade van het 'Nije Kanaal'. Het object is verhuurd aan een reeds lang bestaand bedrijf in promotionele papieren producten.Het geheel verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. In 2002 heeft er een uitbreiding van de bedrijfshal plaatsgevonden van circa 1.600 m², destijds is ook de gehele dakbedekking vervangen. Verder zijn in 2014 de kantoren aan de linkerzijde van het pand geheel verbouwd. De hal is voorzien van twee lichtstraten, in het oude deel is tevens daglichtoetreding vanuit gevels. Het gehele pand is voorzien van dubbel glas, grotendeels in kunststof kozijnen. Industrieterrein 'De Haven' is één van de grootste industrieterreinen in Noord Nederland en ligt aan een vierbaans-uitvalsweg met directe verbinding tussen de A7 (circa 5 minuten rijden) en de N31 (circa 7 minuten rijden). In Smallingerland is 'De Haven' het enige terrein waar bedrijven in milieucategorie 5 terecht kunnen. Daarnaast is het terrein bereikbaar via het water voor schepen tot en met klasse IV. Deze schepen kunnen lossen aan de openbare loswal of aan één van de kades van de bedrijven.Er zijn zo'n 440 bedrijven op De Haven gevestigd, onder wie Philips, Aldi Distributiecentrum, Kone Liften en Roltrappen, Eldon, De Jong Kaasexporteurs, Van der Wiel, Van Gansewinkel, Kijlstra Beton, Scheepswerf De Steven, (groot-) handelsbedrijven, etc. Tevens zijn in Drachten gevestigd Fenner Dunlop (o.a. rubberen transportbanden) en Neopost Industrie (postverwerkingsmachines).


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

Huurder: Fleqs B.V.

Ingangsdatum: 21 december 2007

Termijn: 15 jaar

Verlenging: onbepaalde tijd

Opzegtermijn: 1 jaar

Momenteel lopende tot: 21 december 2022

Huurprijs: € 15.358,40 excl. btw per maand Het object is casco verhuurd, hetgeen inhoudt dat in het gehuurde aanwezige (technische) installaties voor rekening huurder dienen te worden onderhouden, gerepareerd en zonodig vervangen.


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten.Algemeen:

Internet: www.smallingerland.nl

Oppervlakte: 126,2 km2

Inwoners: 55.695


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Loswal 38, Drachten.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.