Industrieweg 25, Soest

Adres: Industrieweg 25
Postcode, plaats: 3762 EC, Soest
Provincie: Utrecht
Land: Nederland
Soort: Bedrijfspand
Koopprijs: € 2 795 000 K.K. (gedeeltelijk btw-belaste levering)
Huurprijs: € 261 250
Factor: 10,7
Perceeloppervlakte: 5685 m2
Vloeroppervlakte:

Bedrijfsruimte begane grond: circa 1.675 m²

Kantoor-/ showroom begane grond: circa 948 m²

Kantoor-/ showroom verdieping: circa 991 m²Metrages afgeleid conform meetrapport NEN 2580, opgemaakt door Object & Co.


Kadastraal: Gemeente Soest, sectie G, 12943 A1 en A2.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 2005
Bereikbaarheid: Zeer goed, nabij diverse uitvalswegen richting de A1, A27 en de A28.

Kaart & locatie

Beschrijving

Zeer hoogwaardig en representatief bedrijfsgebouw van in totaal circa 3.615 m², gesitueerd op een hoeklocatie op het bedrijventerrein 'De Grachten' te Soest. Het gros van het verhuurbaar vloeroppervlak is verhuurd aan een drietal gerenommeerde ondernemingen.De showroom-/kantoorruimte aan de voorzijde is opgebouwd uit twee bouwlagen en verdeeld in drie verhuurbare units met elk een eigen entree. De aansluitende bedrijfsruimte is zeer functioneel en beschikt naast een riant buitenterrein over uitstekende laad- en losmogelijkheden. Het object is nieuw gerealiseerd in 2005. Omstreeks 2012 is de begane grond opgedeeld in twee delen, te weten showroom aan de voorzijde ten behoeve van een onderneming in tegels en badkamers en de bedrijfsruimte met kantoor aan de achterzijde ten behoeve van een onderneming in bouwmaterialen. Op de eerste verdieping is momenteel 600 m² verhuurd en 400 m² beschikbaar voor verhuur.De bouwmarkt beschikt over een plavuizenvloer met vloerverwarming en systeemplafonds met verlichting en airconditioningunits. Er is een keukenvoorziening met diverse apparatuur, een tweede keukenblok en een toiletgroep. Verwarming geschiedt middels een Nefit HR Ecomlone ketel met boiler uit 2004. De bedrijfsruimte van de bouwmarkt  beschikt over overheaddeuren van verschillend formaat. De badkamer-/tegelhandel beschikt over een betonvloer met vloerverwarming en systeemplafonds met inbouwspots. Verder is er een pantry, toiletgroep, brandmeldinstallatie en airconditioning aanwezig. Verwarming geschiedt middels een Remeha cv-ketel uit 2013. De eerste verdieping heeft twee eigen ingangen met luxe trapopgang en beschikt over grote raampartijen. Ook hier klimaatbeheersing, keuken en toiletvoorziening aanwezig.De grootste huurder is BMN Bouwmaterialen B.V. dat circa 80 vestigingen telt in Nederland. BMN bouwmaterialen is onderdeel van de CRH Group, hetgeen een internationale beursgenoteerde multinational met vestigingen in 36 landen. Tegels & Badkamers Soest B.V. richt zich op de verkoop van badkamers, vloeren en tegels en heeft een ruim assortiment. VIA Direct B.V. richt zich op kantoormeubelen en projectinrichting.Het bedrijventerrein is uitstekend gelegen nabij de snelwegen A1, A27 en A28. Het betreft een gemengd bedrijventerrein met een diversiteit aan grote ondernemingen zoals: Smurfit, Becker Transport, Ballast Nedam / TBS, Procar, Keune, Ice World en Multi Bouwsystemen Soest. Ook zijn hier vele automobielbedrijven gevestigd. 


Contractinformatie

Huursituatie: Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurders: geen informatie

BMN Bouwmaterialen B.V. 

Ingangsdatum: 1 oktober 2007

Termijn: 10 + 5 jaar

Verlenging: 5 jaar

Opzegtermijn: 1 jaar

Momenteel lopende tot: 1 oktober 2022

Concerngarantie: € 20.000,-Tegels & Badkamers Soest B.V.

Ingangsdatum: 1 februari 2003

Termijn: 3 + 5 jaar

Verlenging: 5 jaar

Opzegtermijn: 1 jaar

Momenteel lopende tot: 1 februari 2021

Servicekosten: € 6,- per m², per jaar.

Bankgarantie: € 10.587,50.Via Direct B.V.

Ingangsdatum: 1 november 2015

Termijn: 5 jaar

Verlenging: 5 jaar

Opzegtermijn: 1 jaar

Momenteel lopende tot: 1 november 2020

Breakoptie: 1 november 2018 met een aanzegtermijn van 6 maanden

Servicekosten: € 7,50 per m², per jaar.

Bankgarantie: € 5.981,94Beschikbaar voor verhuur:

Industrieweg 25E

Verhuurbaar vloeroppervlak: 435 m² op de eerste verdieping

Huurprijs: € 35,- per m² excl. btw en servicekosten per jaar.Totale huursom: € 261.250,- excl. btw en servicekosten per jaar ** huurprijs per huurder is op aanvraag beschikbaar. 


Aanvullende informatie

Servicekosten:

Verrekening energie en water van de showroom op de begane grond voorzijde geschied via huurder zelf. Verekening van energie en water ten behoeve van de huurders op de eerste verdieping geschied via de verhuurder. De kosten van onderhoud en toekomstige vervanging van de aanwezige datavoorzieningen, airconditioning en de brandmeld- en alarminstallatie zijn voor rekening van de huurder. Voorts heeft huurder recht op instemming bij de keuze van type huurder voor de eerste verdieping.Bestemming:

Bedrijventerrein tot en met categorie 3.1 met toevoeging 'Perifere Detailhandel'. Algemeen:

Gemeente Soest

Internet: Gemeente Soest

Inwoners: ca. 45.934

Oppervlakte: ca. 46.43 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Industrieweg 25, Soest.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.