Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof, Amsterdam

Adres: Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof
Postcode, plaats: 1082 GM, Amsterdam
Provincie:
Land: Nederland
Soort: Garagebox
Koopprijs: € 90 000 k.k.
Huurprijs: € 6 000
Factor: 15
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: Gemeente Amsterdam, sectie AK, nummer 3653 A260 en A261
Eigendomssituatie: Erfpacht
Bouwjaar: onbekend
Bereikbaarheid: Goed. De A10 (Ringweg Amsterdam) is binnen 2 autominuten te bereiken.

Kaart & locatie

Beschrijving

Twee parkeerplaatsen gelegen in de afgesloten parkeergarage Gelderhof, op circa 5 minuten loopafstand van de Zuidas in Amsterdam. De parkeerplaatsen zijn een ideale belegging gezien het huidige en toekomstige parkeerterkort op de Zuidas. Bedrijven gesitueerd op de Zuidas mogen een x-aantal parkeerplaatsen per zoveel medewerkers huren. Hierdoor is het niet voor alle medewerkers mogelijk om hun auto te parkeren. Daarnaast kost een parkeerplaats in Q-park op de Zuidas € 450,- excl. btw per maand. Bij  verhuur van deze plekken voor € 250,- per maand per parkeerplaats, is een bruto rendement van 6,6% te behalen. Kortom, een unieke beleggingsoptie!De parkeerplaatsen zijn gelegen in de onderbouw van een appartementencomplex. Het complex is gelegen op de hoek van de Arent Janszoon Ernststraat en de Van Leijenberghlaan, tussen de Zuidas en het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. De parkeergarage is afgesloten middels twee elektrische hekken. De twee parkeerplaatsen hebben een unieke ligging aan het eind van een rij, met een hek ervoor en aan beide zijden twee betonnen palen. Op de Van Leijenberghlaan en de A.J. Ernststraat zijn diverse haltes voor de lijnen 65, 66, 165, 199, 248 en 461 gelegen. Laatstgenoemde is een gratis buslijn en rijdt van maandag tot en met zaterdag onder twee lijnnummers, twee verschillende routes. De opstapplaats is 100 meter van de parkeergarage. In de nabije toekomst worden diverse nieuwe kantoorgebouwen, residenties en hotels ontwikkeld. Blijf op de hoogte van de nieuwste gebeurtenissen door middel van deze website.


Contractinformatie

Huursituatie: Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurders: geen informatie

Geprognosticeerde huur voor twee parkeerplaatsen: € 500,- per maand / € 6.000,- per jaar.


Aanvullende informatie

Vereniging van Eigenaren: 

Er is een actieve VvE. De bijdrage per parkeerplaats bedraagt € 26,22 per maand.Erfpacht:

De canon bedraagt per parkeerplaats € 38,97 per zes maanden.Algemeen:

Gemeente Amsterdam

Internet: http://www.amsterdam.nl

Inwoners: circa 854.000

Oppervlakte: 219,32 km²Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof, Amsterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.