Ringweg Randenbroek 104B, Amersfoort

Adres: Ringweg Randenbroek 104B
Postcode, plaats: 3816 CN, Amersfoort
Provincie: Utrecht
Land: Nederland
Soort: Woning/appartement
Koopprijs: € 179 500 K.K.
Huurprijs: € -
Factor: -
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.


Kadastraal: Gemeente Amersfoort, sectie G, nummer 2215 A9.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1961
Bereikbaarheid: Zeer goed, op slechts vijf minuten fietsafstand van het centrum en nabij diverse uitvalswegen richting de A1 en de A28.

Kaart & locatie

Beschrijving

Deze belegging betreft een vierkamerappartement van circa 72 m² op de eerste verdieping van een galerijflat, gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Amersfoort, winkelcentrum Euterpeplein en Park Randenbroek. Het appartement participeert in een actieve en gezonde VvE en verkeert aan zowel buitenzijde alsmede binnenzijde in goede staat van onderhoud. Vanuit de centrale entree, welke voorzien is van brievenbussen, kunt u middels het trappenhuis naar het appartement op de eerste verdieping. Vanuit de entree van de woning heeft men toegang tot de diverse vertrekken. De royale woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. Via de hal heeft men toegang tot de drie ruime slaapkamers. De badkamer en toilet (separaat) bevinden zich in het midden van het appartement. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en beschikt over een groot blad en aansluitingen voor witgoed. In de onderbouw van het complex bevindt zich een berging die toebehoort aan het appartement. Het object wordt verwarmd door middel van blokverwarming.De wijk Randenbroek ligt ten zuiden van de stadskern van Amersfoort en kenmerkt zich door haar vele groen. Het historische stadscentrum van Amersfoort, met een breed scala aan internationale en landelijke winkelformules, is binnen vijf minuten fietsafstand te bereiken. Het prachtige Park Randenboek is op loopafstand van het object gelegen. Langs dit park loopt de Heiligenbergerbeek die de stad Amersfoort van vers water voorziet. Winkelcentrum Euterpeplein is op slechts vijf minuten loopafstand gelegen en beschikt onder andere over een: Albert Heijn, Bruna, Gall & Gall, Beter Horen, kapper, bakker en slagerij. In de wijk wonen circa 7.100 mensen. Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A1 en de A28.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Particulier

Ingangsdatum: 1 november 2015

Opzegtermijn: 1 maand

Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd

Huurprijs: € 11.263,20 per jaar incl. voorschot blokverwarming.Huurder is zelf contractant voor de overige nutsvoorzieningen


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten.Vereniging van eigenaren:

Er is een gezonde en actieve VvE met een bijdrage van € 208,98 per maand. Dit is inclusief het voorschot blokverwarming á € 50,- per maand dat direct wordt doorberekend aan de huurder.Algemeen:

Gemeente Amersfoort

Internet: Gemeente Amersfoort

Inwoners: ca. 154.712

Oppervlakte: ca. 63.86 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Ringweg Randenbroek 104B, Amersfoort.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.