Burgemeester Lemmensstraat 267, 267A & 267B, Geleen

Adres: Burgemeester Lemmensstraat 267, 267A & 267B
Postcode, plaats: 6163 JH, Geleen
Provincie: Limburg
Land: Nederland
Soort: Woning/winkelpand
Koopprijs: € 240 000 K.K.
Huurprijs: € 25 620
Factor: 9,4
Perceeloppervlakte: 236 m2
Vloeroppervlakte:

Horeca begane grond (267): circa 235 m²

Appartementen totaal (267A & 267AB): circa 125 m²


Kadastraal: Gemeente Geleen, sectie G, nummer 951
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1915
Bereikbaarheid: Goed, op enkele minuten van het centrum van Geleen, nabij diverse bushaltes en uitvalswegen richting de A2, A76 en de A79.

Kaart & locatie

Beschrijving

Deze belegging betreft een winkelruimte-/bedrijfsruimte van circa 235 m² met twee bovengelegen appartementen van in totaal circa 125 m², gelegen aan de recent verfraaide Burgemeester Lemmensstraat te Geleen. De begane grond wordt momenteel gebruikt als opslag door de huidige huurder. De bovenwoningen zijn beide verhuurd in het sociale huursegment van de woningmarkt. De begane grond bestaat uit een restaurantruimte van circa 74 m², een grote bedrijfskeuken, afhaalkeuken, sanitaire voorzieningen, koelcel en zeer veel ruimte voor opslag. De bedrijfsruimte is voorzien van een tegelvloer, verwarming en met sierpleister gestucte muren. Er is een aparte ingang richting de sanitaire voorzieningen die gesplitst zijn naar dames en heren. Via de bar heeft men toegang tot de geheel betegelde bedrijfskeuken die is voorzien van afzuiging en inloop koelcel. Tevens is er een bijkeuken en royale tussenruimte met diverse opslagmogelijkheden aan de keuken gelegen. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een laad-en losruimte die is voorzien van een eigen toegangsdeur. Hierdoor is bevoorrading van het restaurant aan de achterzijde mogelijk. Het gehele object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.De appartementen beschikken over een eigen entree aan de zijkant van het restaurant die is voorzien van een tegelvloer en eigen meterkast. Middels de opgang komt men in de algemene ruimte waar twee cv-installaties zijn gepositioneerd. Beiden appartementen beschikken over een ruime woonkamer en twee slaapkamers, allen voorzien van een laminaat vloer. Tevens beschikken de appartementen over een eenvoudige keuken voorzien van gasfornuis en koelkast en een badkamer voorzien van toilet, wastafel, ligbad en opstelling voor wasmachine.Het object is gunstig gelegen op een centrale locatie in de wijk en op enkele minuten fietsafstand van het centrum van Geleen. Op loopafstand is een kleinschalig winkelcentrum gelegen waar onder andere Jumbo, Aldi, Kruidvat en diverse lokale retailers zijn gevestigd. Diverse parken en groen zijn in de nabije omgeving te vinden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. In de straat bevindt zich een bushalte. Middels diverse uitvalsgwegen vanaf de A2 en de A76 is het object met de auto binnen enkele minuten te bereiken. 


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

Bedrijfsruimte / horeca:

Ingangsdatum: 1 december 2017

Termijn: 1 jaar

Verlenging: onbepaalde tijd

Opzegtermijn: 1 maand

Momenteel lopende tot: 1 december 2018

Huurprijs: € 12.000,- per jaar.**Eigenaar restaurant gebruikt dit nu als opslag en huurt het pand tenminste voor één jaar om het restaurant op te knappen. Huidige functie: opslag.Appartement 267-A:

Ingangsdatum: 1 juni 2016

Opzegtermijn: 1 maand

Momenteel lopende voor: onbepaalde tijd

Huurprijs: € 7.620,- per jaar.Appartement 2:

Ingangsdatum: 1 februari 2017

Opzegtermijn: 1 maand

Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd

Huurprijs: € 6.000,- per jaar.Totale huursom: € 25.620,- per jaar.Huurder zijn zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen. 


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er loopt een servicecontract voor de huur van de cv-installaties. Dit betreft een bijdrage van € 70,- per maand.Algemeen:

Gemeente Sittard-Geleen

Internet: Gemeente Sittard-Geleen

Inwoners: ca. 100.000

Oppervlakte: ca. 80.62 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Burgemeester Lemmensstraat 267, 267A & 267B, Geleen.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.