Jonker Fransstraat 124b, Rotterdam

Adres:Jonker Fransstraat 124b
Postcode, plaats:3031 AX, Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland
Land:Nederland
Soort:Woning/appartement
Koopprijs:€ 220 000 K.K.
Huurprijs:€ -
Factor: -
Perceeloppervlakte:67 m2
Vloeroppervlakte:

Woonkamer: circa 26 m²

Slaapkamer 1: circa 13.7 m²

Slaapkamer 2: circa 6 m²

Keuken: circa 7.2 m²

 


Kadastraal:Gemeente Rotterdam, sectie AD, nummer 529 A4
Eigendomssituatie:Volledig eigendom
Bouwjaar:1955
Bereikbaarheid:Zeer goed, nabij het centrum van Rotterdam, op vijf minuten fietsafstand van Rotterdam Centraal, nabij bus, tram en diverse uitvalswegen richting de A13, A16 en A20.

Kaart & locatie

Beschrijving

Deze belegging betreft een driekamerappartement van circa 73 m², gelegen in het centrum van Rotterdam. Het appartement wordt verhuurd inclusief inventaris en stoffering.Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Object is voorzien van traditioneel gemetselde gevels, betonnen casco en verdiepingsvloeren, dwarsdak met pannen gedekt, vloer met witte plavuizen en deels kunstof, deels houten kozijnen met dubbelglas. Verwarming geschiedt middels een boiler die in 2012 is vervangen. De boiler is eigendom. Het appartement beschikt over een entree, hal, toilet, bergkast, ruime woonkamer en halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens zijn er twee slaapkamers aanwezig. De eerste slaapkamer beschikt over inbouwkasten en geeft doorgang tot de moderne badkamer die is voorzien van douche, wastafel en witgoedaansluitingen. Vanuit de eerste slaapkamer is het achtergelegen balkon bereikbaar. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt toegang tot het voorgelegen balkon. In de kelder bevindt zich tot slot een ruime privé berging. Het object kent een uitstekende ligging op circa 800 meter van de Coolsingel en het Stadhuisplein. Een Jumbo supermarkt en Action zijn zomaar twee winkelformules die op drie minuten loopafstand gelegen zijn. In de nabije omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden alsmede een breed scala aan internationale en landelijke winkelformules, lokale retailers en horecagelegenheden. Niet alleen het stadse is binnen handbereik. Op slechts tien minuten fietsafstand is het Kralingse bos gelegen met haar vele water en groen. Fietst men de andere kant op dan is binnen eenzelfde tijdsbestek Rotterdam-Centraal te bereiken. Met de auto is het object bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A13, A16 en A20. Een mooie belegging in een bruisende omgeving waar Pietje Bell de straten ooit onveilig maakte. 


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Particulier

Ingangsdatum: 1 juni 2016

Opzegtermijn: 1 maand

Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd

Huurprijs: € 12.270,- per jaar.**Kale huur bedraagt € 922,50 per maand. De € 100,- servicekosten worden betaald voor beheer, stoffering, inventaris en keukenapparatuur.Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten.Vereniging van eigenaren:

Er is een actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 145,-. Algemeen:

Gemeente Rotterdam

Internet: Gemeente Rotterdam

Inwoners: ca. 624.000

Oppervlakte: ca. 319.4 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Jonker Fransstraat 124b, Rotterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.