Zuidvliet 158, 160 en 162, Leeuwarden

Adres: Zuidvliet 158, 160 en 162
Postcode, plaats: 8921 BN, Leeuwarden
Provincie: Friesland
Land: Nederland
Soort: Woning/winkelpand
Koopprijs: € 560 000 K.K.
Huurprijs: € 49 665
Factor: 11,3
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Bovenwoning: circa 100 m²

Werkplaats: circa 200 m²

Kantoorruimte: circa 185 m²

Betonloods bedrijfsruimte: circa 90 m²

Betonloods kantoorruimte: circa 90 m² 


Kadastraal: Gemeente Leeuwarden, sectie G, nummer 18044.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: onbekend
Bereikbaarheid: Zeer goed, op circa 500 meter loopafstand van het centrum, per openbaar vervoer en nabij diverse uitvalswegen richting rijkswegen A31 en A32.

Kaart & locatie

Beschrijving

Deze belegging betreft een karakteristiek kantoorpand van circa 185 m², een bedrijfsruimte van circa 200 m², een bovenwoning van circa 100 m² en een betonloods van in totaal circa 180 m², gelegen op circa 500 meter loopafstand van het centrum van Leeuwarden. Het kantoorpand is reeds acht jaar verhuurd aan een gedreven en ambitieus uitzendbureau. De bovenwoning is verhuurd aan een particulier en de bedrijfsruimte staat te huur.Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud. De voorgevel van het geheel is in 2017 geschilderd en ziet er netjes uit. De achtergevel heeft hier en daar klein onderhoud nodig aan het oppervlak. De vloer is in 2017 opnieuw gecoat en er zijn diverse werkzaamheden aan het dak van de bedrijfsruimte uitgevoerd. Het geheel is grotendeels voorzien van islorend glas met uitzondering van de benedenverdieping van de betonloods en de kantine van de bedrijfsruimte. De bovenwoning is volledig gerenoveerd en beschikt over een entree op de begane grond richting de eerste verdieping. Hier bevindt zich een ruimte woonkamer met openhaard, een toilet, moderne keuken met bijkeuken en toegang tot het ruime dakterras van circa 80 m². Op de tweede verdieping zijn vier slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en douche. De woning wordt verwarmd door middel van een eigen cv-installatie en een warmte-boiler. De bedrijfsruimte beschikt over een ruime hal met magazijn, kantine, toilet en keuken. De aangrenzende bedrijfsloods beschikt op de begane grond over een ruime werkplaats. De bedrijfsruimte is voorzien van centrale verwarming. Middels een inpandige trap is de bovengelegen kantoorruimte bereikbaar. Deze ruimte beschikt over twee ruime kamers. Zijgevel van de betonloods behoeft onderhoud. Het karakteristieke en verhuurde kantoorobject is voorzien van een moderne en sfeervolle afwerking aan de binnenzijde. Het object beschikt over een toiletruimte, kantine met keuken, lesruimte en diverse vergaderkamers. Het is een prachtige werkplek waar door de huurder veel aandacht aan wordt besteed. Het kantoor beschikt over een eigen cv-installatie. Het dak van het kantoorpand en de bovenwoning is in 2010 nog gerenoveerd en ziet er prima uit.In 2010 is er melding gemaakt van bodemverontreiniging onder de betonloods. Naar aanleiding hiervan is door de huidige eigenaar een risicobeoordeling uitgevoerd waaruit naar voren is gekomen dat van spoedeisende sanering geen sprake is.Het object is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het historische en sfeervolle centrum van Leeuwarden dat beschikt over een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en gezellige horeca. In de nabije omgeving van het object zijn diverse lokale ondernemers gevestigd. In de nabijge omgeving zijn alle overige dagelijkse voorzieningen zoals ziekenhuizen, sportvoorzieningen en groen binnen enkele minuten bereikbaar. Het object is zowel goed bereikbaar per openbaar vervoer alsmede middels diverse uitvalswegen vanaf de A34 en de A35. 


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Uitzendbureau

Zuidvliet 158 bovenwoning:

Ingangsdatum: augustus 2018

Termijn: 1 jaar

Verlenging: onbepaalde tijd

Opzegtermijn: 1 maand

Momenteel lopende tot: augustus 2019

Huurprijs: € 10.800,- per jaar. (kale huur)Zuidvliet 160 bedrijfsruimte:

Bedrijfsruimte vrij van huur opgeleverd.

Geprognosticeerde huurprijs: € 7.770,- per jaar.Zuidvliet 162 kantoorruimte:

Ingangsdatum: 1 september 2010

Termijn: 5 jaar

Verlenging: telkens 5 jaar

Opzegtermijn: 1 jaar

Momenteel lopende tot: 1 september 2020

Huurprijs: € 20.980,- excl. btw per jaar.Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.Zuidvliet 162b betonloods:

Geprognosticeerde huurprijs bedrijfsruimte begane grond: € 3.115,- per jaar.

Geprognosticeerder huurprijs kantoorruimte eerste verdieping: € 7.000,- per jaar.
Totale huursom: € 49.665,- per jaar.


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten. Algemeen:

Gemeente Leeuwarden

Internet: Gemeente Leeuwarden

Inwoners: ca. 110.000

Oppervlakte: ca. 167.10 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Zuidvliet 158, 160 en 162, Leeuwarden.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.