Van Ostadestraat 191a, Amsterdam

Adres: Van Ostadestraat 191a
Postcode, plaats: 1073 TM, Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Soort: Woning/appartement
Koopprijs: € 825 000 K.K.
Huurprijs: € -
Factor: -
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: Gemeente Amsterdam, sectie V V, nummer 11719 A1.
Eigendomssituatie: Erfpacht
Bouwjaar: 1905
Bereikbaarheid: Goed, per openbaar vervoer, op slechts enkele minuten fietsafstand van centrum Amsterdam, nabij de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark, middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A10.

Kaart & locatie

Beschrijving

Deze belegging betreft een nette dubbele benedenwoning van circa 157 m², gelegen in de populaire buurt 'De Pijp' te Amsterdam. De woning is momenteel verhuurd aan particulieren.Het object verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat uit twee lagen: souterrain en beletage. In de periode tussen 2010 en 2012 is het object in zijn geheel gerenoveerd en voorzien van een compleet afwerkingsniveau. Op de beletage bevindt zich een hal met toilet, ruime woonkamer, luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een balkon dat zowel vanuit de woonkamer alsmede de keuken te bereiken is. In het souterrain  bevinden zich maar liefst vier slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad en douche. Aan de achterzijde van het souterrain is een kleine tuin gelegen die bereikbaar is vanuit de achterste twee slaapkamers.De locatie is zeer aantrekkelijk, temidden van allerlei voorzieningen en op loopafstand van het openbaar vervoer. Denk aan de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en de Ferdinand Bolstraat. In de directe omgeving zijn volop horeca, winkels en ontspanning te vinden. Het centrum van Amsterdam is per fiets middels de prachtige Grachtengordel binnen enkele minuten te bereiken. In het centrum is een breed scala aan landelijke winkelformules, horeca, uitgaansgelegenheden, musea en bezienswaardigheden te vinden. Enkele top musea zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het Van Gogh museum zijn op slechts vijf minuten fietsafstand gelegen. Parkeren is in de gehele straat mogelijk tegen betaling. De Van Ostadestraat is eveneens goed te bereiken met eigen vervoer. Vanaf knooppunt Amstel (A2) via de Rijnstraat, de Van Woustraat en de Pieter Aertszstraat en vanuit de stad via de Amstel en de Ceintuurbaan.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Particulier

Ingangsdatum: 30 mei 2014

Termijn: onbepaalde tijd

Opzegtermijn: 1 maand

Huurprijs: € 30.112,80 per jaar.Erfpachtcanon: € 6.609,12 per jaar.Huursom na aftrek erfpachtcanon: € 23.503,68 per jaar.Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.


Aanvullende informatie

Erfpacht:

Het betreft appartementsrechten op particulier erfpacht. De ingangsdatum van de erfpacht is 3 augustus 2009. De erfpachtcanon bedraagt € 6.609,12 per jaar en wordt ieder jaar op 1 januari automatisch verhoogd. Daarnaast wordt de canon na verloop van dertig jaar na het vestigen van het erfpachtrecht, derhalve voor het eerst op 3 augustus 2039, en daarna telkens na verloop van dertig jaar aangepast.Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten.Vereniging van eigenaren:

Er is een actieve en gezonde VvE van het gebouw gelegen aan de Van Ostadestraat 191 tot 193 te Amsterdam met een bijdrage van € 95,76 per maand.Algemeen:

Gemeente Amsterdam

Internet: Gemeente Amsterdam

Inwoners: ca. 833.000

Oppervlakte: ca. 219.3 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Van Ostadestraat 191a, Amsterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.