Zandzuigerstraat 12, Den Bosch

Adres: Zandzuigerstraat 12
Postcode, plaats: 5222 AH, Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Soort: Garagebox
Koopprijs: € 100 000 vanaf, V.O.N. (incl. 21% btw)
Huurprijs: € -
Factor: -
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte:

Van 12 m² tot 42 m² per box.


Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: onbekend
Bereikbaarheid: Zeer goed, nabij het centrum van Den Bosch en goed bereikbaar via de A2, A59 en de A27.

Kaart & locatie

Beschrijving

BELEG MET 8% RENDEMENT IN NIEUWE BEDRIJFS- EN OPSLAGBOXEN VAN BOXCOMPLEX!Boxcomplex ontwikkelt multifunctionele, kleinschalige bedrijfs- en opslagruimten in de vorm van betonnen garageboxen op een bedrijventerrein De bedrijfsboxen zijn 24/7 goed beveiligd middels camera’s, poort en hekwerk. Ze hebben allemaal een eigen huisnummer, een brievenbus, eigen stroom, 4 stopcontacten en een TL-balk. Daarnaast zijn er op het complex algemene voorzieningen zoals een dames en heren toilet, met waterpunten en wasbakken. De prefab betonnen boxen hebben verschillende afmetingen en kunnen middels wandsparingen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Zo zijn er bedrijfsruimten te realiseren van 18 m² tot 42 m². Alle camerabeelden zijn voor alle gebruikers handig te volgen via een app op uw smartphone. De poort met intercom installatie kan op afstand, met uw mobieltje worden geopend.Boxcomplex richt zich vooral op de grote en groeiende groep huurders als ZZP'ers het midden- en kleinbedrijf zoals bouwbedrijfjes, webshops, schoonmaakbedrijven, opslag van inventaris en archief, daarnaast ook particulieren zoals doe-het-zelvers, autoliefhebbers, en voor opslag van meubels. Er zijn inmiddels 1 miljoen ZZP-ers in Nederland op een werkende bevolking van 7 miljoen mensen. M.a.w. er is een enorme huurdersvraag vanuit deze groep naar basic en goed betaalbare opslag en werkruimtes. Deze kleinschalige vorm is een gat in de markt in Nederland die voorziet in een enorme behoefte. De boxen zijn als bedrijfsruimte volledig functioneel en fiscaal aftrekbaar en het bestemmingsplan staat werken in de box toe. Een particuliere belegger kan de boxen in box 3 kopen, met aftrek van de BTW op de boxen, in het fiscaal meest gunstige regime.

Wij hanteren een scherpe prijsstelling voor onze boxen wat veel gebruikers trekt. Dit doen we bewust om schaarste te houden en uw verhuurrendement en netto rendement te waarborgen. Daarom is beleggen in bedrijfsboxen een verstandige keuze. Boxcomplex blijkt een gat in de markt en een schot in de roos!Makkelijk bereikbaar vanuit het centrum: Centraal gelegen aan de doorgaande weg, naast de Heineken fabriek en de Ertveldse waterplas, op bedrijventerrein De Rietvelden. . Het bedrijventerrein is gelegen bij de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen - Waalwijk - ’s-Hertogenbosch), de A2 en A27 Kortom, in een omgeving vol bedrijvigheid en centraal met diverse steden  in de omgeving. P.s. wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en met gebruikers van deze bedrijfs- en opslagboxen.BELEGGEN IN BOXCOMPLEX, EEN GOEDE BESLISSING:

- een duurzame investering in “onverwoestbaar” beton

goede locatie en later vrij verhandelbaar

- U kunt ons alles laten regelen van A tot Z

- grote kans op waardestijging, grote huurdersvraag

goed beveiligd complex

- onderhoudsvrij en dus minimale onderhoudskosten

- beheer gemak door de VvE

- het eerste jaar 8% huurgarantie en de eerste verhuur is gratisKijk voor een korte impressie van Boxcomplex onze video:
Contractinformatie

Huursituatie: Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurders: Bedrijven en particulieren

Op nog onverhuurde boxen geven we 1 jaar huurgarantie. De eerste verhuur is gratis.


Aanvullende informatie

Algemeen:

Gemeente Den Bosch

Internet: Gemeente Den Bosch

Inwoners: ca. 155.000

Oppervlakte: ca. 91.79 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Zandzuigerstraat 12, Den Bosch.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.