NS-Plein 41C, Tilburg

Adres:NS-Plein 41C
Postcode, plaats:5014 DC, Tilburg
Provincie:Noord-Brabant
Land:Nederland
Soort:Woning/appartement
Koopprijs:€ 169 000 K.K.
Huurprijs:€ 13 247
Factor: 12,8
Perceeloppervlakte:onbekend m2
Vloeroppervlakte:onbekend
Kadastraal:Gemeente Tilburg, sectie N, complexaanduiding 18759, A4.
Eigendomssituatie:Volledig eigendom
Bouwjaar:1987
Bereikbaarheid:Zeer goed, in het centrum van Tilburg, nabij het Centraal Station en nabij diverse uitvalswegen richting de A58 en de A65.

Kaart & locatie

Beschrijving

Deze belegging betreft een zeer net appartement van circa 52 m², gelegen op een uitstekende locatie in het centrum van Tilburg. Het object wordt momenteel volledig gemeubileerd en short stay verhuurd aan expats.Het appartement is in 2016 volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken, vloer en zeer luxe badkamer met bad, douche, wastafel en wasmachinopstelling met wasmachine en droger. Eveneens zijn de plafonds en wanden opnieuw afgewerkt. Verder is de woning voorzien van alle luxe faciliteiten zoals led-verlichting, zuinige koel/vriescombinatie, vaatwasser, luxueuze meubels, led tv en Nespresso apparaat.Op de begane grond is een gezamenlijk entree met brievenbussen en een intercom systeem. Vanuit de entree is er een deur naar de hal met de meterkastopstellingen en  de huiselijke trapopgang. Er is tevens een doorgang naar een open ruimte waar alle containers zijn gesitueerd. Ieder appartement is voorzien van een eigen berging. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en wordt verwarmd middels een cv-installatie. Het appartement bestaat uit een woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen, een slaapkamer, keuken in rechte opstelling en badkamer. Er zijn twee balkons van 10 m² en 2 m² aanwezig.Het object kent een uitstekende ligging in het centrum van Tilburg, nabij het Centraal Station. Aan het NS-plein zijn diverse lokale horeca en retail ondernemers gevestigd. Alle dagelijkse voorzieningen, scholen, opleidingsinstituten, sportfaciliteiten alsmede het Tivolipark zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het object is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A58 en de A65.


Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: Short stay huurders via Swan Short stay.

Short stay:

Ingangsdatum: 1 mei 2017

Termijn: 9 maanden

Opzegtermijn: 1 maand

Momenteel lopende tot: 1 februari 2018

Huurprijs: € 1.350,- per maand.Kosten Swan Short Stay 10% van incl. huurprijs: € 163,35 per maand.Kosten G/W/L, internet en TV: € 82,70 per maand.Totale huurprijs na aftrek G/W/L, internet, TV en bemiddelingskosten: € 1.103,95 per maand.


Aanvullende informatie

Servicecontracten:

Er zijn geen over te nemen servicecontracten.Vereniging van eigenaren:

Er is een actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 100,-.Algemeen:

Gemeente Tilburg

Internet: Gemeente Tilburg

Inwoners: ca. 213.000

Oppervlakte: ca. 118.9 km²


Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject NS-Plein 41C, Tilburg.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.