Goeseelsstraat 35 A37, Breda

Adres: Goeseelsstraat 35 A37
Postcode, plaats: 4817 MV, Breda
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Soort: Garagebox
Koopprijs: € 149.500 k.k.
Huurprijs: € 11.244
Factor: 13,3
Perceeloppervlakte: 21 m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 2016
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Breda, Wijchen en Oss

Ligging:
Op goede locaties op bedrijventerreinen in Breda, Wijchen en Oss worden deze boxen aangeboden. Deze bedrijvenparken zijn door hun situering de meest gewilde locaties van de regio. 

Boxcomplex Breda is gunstig gelegen op bedrijventerrein Brabantpark, bereikbaar via de A27, Tilburgseweg en Kappitelweg. Het park bestaat uit totaal 84 boxen in grootte variërend van 9 m² tot 42 m². 

Boxcomplex Nijmegen-Wijchen is gunstig gelegen op bedrijventerrein Bijsterhuizen. Het park is gelegen nabij de rotonde met de markante kubussen, tegen Nijmegen Zuid en is bereikbaar via de A326. Het park bestaat uit totaal 98 boxen, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en in grootte variërend van 12 m² tot 42 m². 

Boxcomplex Oss is gunstig gelegen op bedrijventerrein Moleneind-Landweer. De locatie is zeer goed te bereiken via de Kantsingel, de hoofdader van Oss en nabij de snelwegen A50 en A59. Het park bestaat uit totaal 98 boxen in grootte variërend van 12 m² tot 42 m². De verhuur van de 2 boxen in Oss lopen op 1-1-2023 en 1-2-2023 af.

Het aanbod bestaat uit 5 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die zeer gewild zijn voor de verhuur vanwege de volledig aansluiting bij de enorme vraag van de kleine ondernemer/ZZP-er naar betaalbare opslag c.q. werkruimte. De complexen zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het voor de huurder mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van hun bedrijf in de kamer van koophandel. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 2 of 3.

Hoogwaardige opslagruimte

De garageboxen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is.

Afmetingen en meeropties
1. Goeseelstraat 35A37 Breda: Boxtype 3 met afmetingen 3 x 7 x 3 met meeropties vloercoating en loopdeur in sectionaaldeur.
2. Goeseelstraat 35A38 Breda: Boxtype 3 met afmetingen 3 x 7 x 3 met meeroptie vloercoating.
3. Bijsterhuizen 4017-021 Wijchen: Boxtype 2H met afmetingen 3 x 6 x 3 met meeropties vloercoating en zijdeur.
4. Zeeheld 8-92 Oss: Boxtype 2 met afmetingen 3 x 6 x 2,5 met meeropties vloercoating en zijdeur.
5. Zeeheld 8-108 Oss: Boxtype 2 met afmetingen 3 x 6 x 2,5 met meeropties vloercoating en zijdeur.

Belegging
Het complex kan gezien worden als een zeer goede belegging. Naast de jaarlijkse huurprijsverhogingen kunt u ook rekenen met een mooie waardestijging van de boxen zelf. Dit alles met een bruto rendement van over de 7%.

Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Goeseelsstraat 35 A37, Breda.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.