Vrolikstraat 116 B, Amsterdam

Adres: Vrolikstraat 116 B
Postcode, plaats: 1091 VL, Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Soort: Kamerverhuurpand
Koopprijs: € 575.000 k.k.
Huurprijs: € 33.600
Factor: 17,1
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte: Conform NEN 2580
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Erfpacht
Bouwjaar: 1955
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij u exclusief te koop aan een appartement in Amsterdam-Oost. Het appartement wordt in verhuurde staat opgeleverd met een jaarlijkse kale huursom van EUR 33.600,-. Het object heeft een vergunning voor 4 onzelfstandige woonruimten, waarbij alle huurders onder één huurovereenkomst vallen. De omzettingsvergunning is verkregen vóór 1 april 2020, waardoor verhuren conform de oude regelgeving mogelijk is.

Het object beschikt over een energielabel D en is gelegen op erfpacht (voortdurend recht) welke is afgekocht tot en met 30-06-2053. De VvE bijdrage bedraagt EUR 169,06 per maand.

De omgeving kenmerkt zich door een veelzijdigheid van winkels, cafés en restaurants. Daarnaast is de woning vlakbij het Roeterseilandcomplex gelegen. Op dit complex is de Universiteit van Amsterdam gelegen, alsmede vele collegevoorzieningen van de Hogeschool van Amsterdam. Zodoende is dit een aantrekkelijke locatie voor studenten.

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot bovenstaande propositie verwijzen wij u graag naar de inhoud van deze Investment Memorandum en
de online dataroom. De dataroom is toegankelijk na het ondertekenen van de door ons toegezonden geheimhoudingsverklaring.

Vraagprijs: EUR 575.000,- k.k.
Factor: 17,1

Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Vrolikstraat 116 B, Amsterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.