Hogenbanweg 116 D, Rotterdam

Adres: Hogenbanweg 116 D
Postcode, plaats: 3028GV, Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Soort: Kamerverhuurpand
Koopprijs: € 289.000 k.k.
Huurprijs: € 15.552
Factor: 18,6
Perceeloppervlakte: onbekend m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1956
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Dubbele bovenwoning/kamergewijze verhuur van drie studentenkamers aan de Hogenbanweg 116D te Rotterdam Oud-Mathenesse. Loopafstand van de winkelstraat Franselaan en openbaar vervoer zoals tram, bus en metro. Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Indeling: Entree portiek met berging/fietsenstalling op de begane grond, trap naar 4de etage met toegangsdeur naar appartement, hal, separate recent gerenoveerde keuken, badkamer, studentenkamer 1, studentenkamer 2, extra kamer met berging en trap naar de zolderverdieping bestaande uit studentenkamer 3. Zowel de keuken als studentenkamer 1 beschikken over een balkon, tevens is er een open haard aanwezig.

Het geheel wordt gestoffeerd en gemeubileerd inclusief gas, water, licht en internet verhuurd voor een bruto jaarhuur van € 18.264,- aan internationale studenten. De netto kale jaarhuur bedraagt € 15.552,-

De woning is reeds jaren kamergewijs verhuurd en een vergunning kamerverhuur op basis van de overgangsregeling in de nieuwe huisvestingsverordening is dan ook reeds aangevraagd en kan niet geweigerd worden.

Voor meer informatie of voor de complete dataroom dient er contact met ons te worden opgenomen. Wij verzoeken gegadigden zittende huurders niet direct te benaderen.

Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Hogenbanweg 116 D, Rotterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.