Randweg 35, Rotterdam

Adres: Randweg 35
Postcode, plaats: 3074BH, Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Soort: Kamerverhuurpand
Koopprijs: € 1.537.000 k.k.
Huurprijs: € 76.860
Factor: 20
Perceeloppervlakte: 216 m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: onbekend
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Kamerverhuurbelegging te koop aan de groene Randweg in Rotterdam Vreewijk. Gelegen op loopafstand van diverse winkels, openbaar vervoer en stadion de Kuip bieden wij een kleinschalig studentenhotel te koop aan met 10 onzelfstandige kamers (nr35) en 3 zelfstandige studio's op de begane grond (nr 33). Het betreft 2 gehele panden welke zijn samengevoegd tot een logies bestemming. Nummer 35 beschikt over een recente kamerverhuur vergunning t.b.v. verhuur aan studenten welke niet in tijd beperkt is en tevens zaak gebonden. Op nummer 33 rust van oudsher een logiesfunctie in de BAG. 

Verhuur vind plaats aan voornamelijk internationale studenten, aantoonbaar vrijwel 100% bezetting op 12 maanden per jaar sinds begin exploitatie in 2016. Minimale gehanteerde verblijfsperiode is 12 maanden.

Indeling pand nr 35: Entree, hal begane grond: 2 studentenkamers, souterrain, wc 1, douche 1, keuken 1, opslagruimte, toegang tot gezamenlijke achtertuin met fietsenberging. Eerste verdieping: 2 studentenkamers, wc 2, wc 3, douche 2, wasruimte met wasmachine en droger, gezamenlijke woonkamer van ca. 65m2 met keuken 2 en toegang tot groot balkon op hele achterzijde van het pand. Tweede verdieping: 6 studentenkamers, wc 4, wc 5, douche 3, douche 4, berging schoonmaak, boilerruimte, ingebouwde kastruimte op de overloop.

Indeling pand nr 33: Entree en hal op begane grond, individuele toegangen naar 3 zelfstandige studentenstudio's voorzien van eigen badkamer, keuken, toilet. 

Het geheel wordt gemeubileerd, gestoffeerd en inclusief gas, water, licht en internet verhuurd voor een bruto jaarhuur van € 91.860,- en de kale netto jaarhuur bedraagt € 76.860,-

Voor meer informatie of de complete dataroom kan er contact met ons worden opgenomen. Wij verzoeken gegadigden om de zittende huurders niet direct te benaderen.

Contractinformatie

Huursituatie: volledig verhuurd
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Randweg 35, Rotterdam.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.