Kerkstraat 63, Sprang-Capelle

Adres: Kerkstraat 63
Postcode, plaats: 5161EB, Sprang-Capelle
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Soort: Horecapand
Koopprijs: € 1.350.000 k.k.
Huurprijs: € -
Factor: -
Perceeloppervlakte: 2317 m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 1967
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Dit voormalige horecapand met een zeer forse oppervlakte biedt tal van mogelijkheden. Het heeft een brede gemengde bestemming die onder andere omvat wonen, horeca en niet-publieksgerichte voorzieningen. Op dit moment is het pand niet verhuurd.

Het is centraal gelegen midden in de rustige dorpskern van Sprang, tegenover de kerk. Binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de snelweg A59/A261 en op slechts vijf minuten van de kern Waalwijk met al haar voorzieningen. Breda, Den Bosch en Tilburg zijn binnen circa 20 minuten te bereiken. Utrecht binnen minder dan een uur. 

Op het terrein van ruim 2.300 m² zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen aanwezig plus een beschutte tuin, voorzien van een modern vrijstaand bijgebouw. Hierin is momenteel een kookstudio aanwezig.

De gemeente Waalwijk heeft recent aangegeven open te staan voor de realisatie van twee woningen in het bestaande pand. Ook andere alternatieve aanwendingen zijn niet uitgesloten. 

Indeling
Op dit moment zijn er op de begane grond drie grote ruimten/zalen waarvan twee beschikken over een compleet uitgeruste bar. Deze zalen zijn te verbouwen tot woonruimte maar ook bruikbaar als kantoorruimte of bijvoorbeeld trainingsruimte. Daarnaast is transformatie van een van de zalen tot prachtige Brabantse woonkeuken een mogelijkheid. Op de begane grond bevindt zich verder een ruime professionele keuken bestaande uit verschillende ruimtes, waaronder een aparte afwaskeuken. De keukens zijn voorzien alle denkbare apparatuur. Op de begane grond zijn verder enkele kleinere kantoor- en serviceruimten plus diverse toiletgroepen.

Op de eerste verdieping bevinden zich zes slaapkamers waarvan de meeste voorzien zijn van eigen sanitair (voormalige hotelkamers). De meeste kamers zijn tevens voorzien van airco. De afwerking van zowel kamers als sanitair is netjes en relatief recent (in deze vorm gerealiseerd omstreeks 2010).

De afzonderlijke kookstudio in de tuin beschikt over twee volledig uitgeruste keukens met o.a. oven en koelkast.

Links van het pand is een grote parkeerplaats met daarachter een mooie tuin. Dit betreft een apart kadastraal perceel.

Contractinformatie

Huursituatie: Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Kerkstraat 63, Sprang-Capelle.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.