Dukatewei 2, Burgum

Adres: Dukatewei 2
Postcode, plaats: 9251MS, Burgum
Provincie: Friesland
Land: Nederland
Soort: Garagebox
Koopprijs: € 497.500 v.o.n.
Huurprijs: € -
Factor: -
Perceeloppervlakte: 874 m2
Vloeroppervlakte: onbekend
Kadastraal: onbekend
Eigendomssituatie: Volledig eigendom
Bouwjaar: 2022
Bereikbaarheid: -

Kaart & locatie

Beschrijving

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Burgum

Ligging:
Op goede locatie op bedrijventerrein Burgum-West vlakbij de doorgaande weg van Burgum (Oude Commissieweg) gelegen. Dit bedrijvenpark is door haar situering de meest gewilde locatie van de regio. Burgum functioneert als regionaal centrum voor wonen, werken en recreëren in het gebied tussen Leeuwarden, Drachten en Dokkum. De hoofdinfrastructuur wordt geoptimaliseerd door aanleg van de Centrale As, dat Burgum via een vierstrooks autoweg aansluit op het rijkswegennet.

Het complex bestaat uit 25 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die zeer gewild zijn voor de verhuur vanwege de volledig aansluiting bij de enorme vraag van de kleine ondernemer/ZZP-er naar betaalbare opslag c.q. werkruimte.
Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het voor de huurder mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van hun bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 2.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Burgum is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Burgum bestaat uit 25 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn allemaal gelegen op de begane grond en zijn 18 m².

Belegging
Het complex kan gezien worden als een zeer goede belegging. Naast de jaarlijkse huurprijsverhogingen kunt u ook rekenen met een mooie waardestijging van de boxen zelf. Gebaseerd op de advieshuurprijzen heeft u een bruto aanvangsrendement van maar liefst 8% met een netto rendement van ca. 7%.

Contractinformatie

Huursituatie: Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurders: geen informatie

-

Aanvullende informatie

-

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op over het beleggingsobject Dukatewei 2, Burgum.

Fout! Er staat een fout in het formulier. Probeer het opnieuw.