Ekelmans & Meijer

Ekelmans & Meijer
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag


Tel.: 070 - 3 74 63 26
E-mail:
Web: http://www.ekelmansenmeijer.nl

Ekelmans & Meijer is een middelgroot kantoor uit Den Haag met een nationaal en internationaal werkgebied. Kenmerkend voor de dienstverlening van onze advocaten en fiscalisten is onze persoonlijke en pragmatische benadering, waarbij de belangen van cliënten te allen tijde voorop staan. Dankzij de nauwe samenwerking met verschillende andere praktijkgroepen binnen kantoor, kunnen wij waar gevraagd een ‘full service’ dienstverlening aan onze vastgoedcliënten aanbieden en zijn wij in staat om zowel op fiscaal als juridisch terrein, een optimaal resultaat voor onze cliënten te behalen.

Ekelmans & Meijer heeft bewezen ervaring in de juridische begeleiding van grootschalige en kleinere bouw- en renovatieprojecten, aan- en verkooptrajecten, huurtransacties, ruimtelijke ordening vraagstukken en transformaties. Daarnaast helpen wij onze cliënten bij het structureren van vastgoedtransacties alsmede bij het signaleren en vermijden van fiscale valkuilen. Wij zijn gespecialiseerd in het structureren van en adviseren over directe en indirecte onroerendgoedtransacties, vastgoedfinanciering en het opzetten van beleggingsfondsen. Hierbij adviseren wij over alle belastingmiddelen (omzet- en overdrachtsbelasting, vennootschapsbelasting en de inkomstenbelasting).

Onze advocaten onderscheiden zich daarnaast door hun ruime ervaring met gerechtelijke vastgoed gerelateerde procedures, al of niet in kort geding, en arbitragegeschillen. Door deze ervaring kunnen wij bovendien treffende adviezen geven die procedures voorkomen.