CommScope Nederland B.V.

CommScope Nederland B.V.
Kosterijland 72
3981 AJ Bunnik
Nederland

Tel.: +31 6 10212460
E-mail:
Web: http://www.commscope.com

Over CommScope (NASDAQ: COMM) helpt bedrijven over de hele wereld hun bekabelde en draadloze netwerken te ontwerpen, samen te stellen en te beheren. Onze oplossingen voor netwerkinfrastructuur helpen klanten de bandbreedte te vergroten, de bestaande capaciteit te maximaliseren, de netwerkprestaties en -beschikbaarheid te verbeteren, het energieverbruik te verlagen en de migratie van technologie te vereenvoudigen. Onze oplossingen zijn te vinden in de grootste gebouwen, locaties en buitenruimtes. In datacenters en gebouwen in alle vormen, formaten en indelingen. Bij draadloze en bekabelde toepassingen, op luchthavens, in treinen en in tunnels. Belangrijke netwerken over de hele wereld zijn gebaseerd op CommScope-oplossingen

Best practices voor het creëren van intelligent en efficiënt gebouw

Werkplekken veranderen snel, mede dankzij de BYOD-cultuur. Hierdoor ontstaat druk om de operationele kosten te drukken en de productiviteit en efficiency te vergroten. Dit vraagt om een combinatie van mobiele en WiFi-technologieën, maar ook om een infrastructuur die ruimte biedt aan alle applicaties en aan de grote vraag naar bandbreedte. In de tussentijd zorgen ook de open kantoorruimtes en flexplekken voor uitdagingen rond dynamische stroomvoorziening en connectiviteit. Dit vraagt om een nieuwe, strategische benadering voor de infrastructuur, zodat u een echt intelligent en efficiënt gebouw kunt realiseren. 

Een intelligent en efficiënt gebouw heeft een geïntegreerde communicatiestructuur waarmee bekabelde en draadloze netwerken en toepassingen worden ondersteund. Dankzij een geavanceerd, intelligent, flexibel, bekabeld en draadloos platform kunnen ook personen met personen, personen met apparaten, en apparaten met apparaten communiceren. Het platform ondersteunt bekabeld LAN, wifi, draadloze dekking in gebouwen, audiovisueel, sensoren, verlichting en toepassingen voor gebouwbeheer. Deze gebouwen worden ook verbonden met de cloud als essentieel onderdeel van slimme netwerken en slimme steden.

De afzonderlijke componenten voor het beheren van deze nieuwe uitdagingen zijn er al: een brede reeks automatiseringsoplossingen voor gebouwen, management en systemen, op sensoren gebaseerde verlichting, geïntegreerde oplossingen voor draadloze dekking en meer. Wat nog ontbrak, is een gecoördineerd model om deze systemen te verbinden in één beheersbare infrastructuur.
CommScope biedt deze. Als doorlopend innoverende marktleider met tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en bouwen van netwerkoplossingen in intelligente gebouwen en nog veel meer. Daarbij blijven we altijd letten op gezamenlijke ontwikkeling, concurrerende kostenstructuren en de alsmaar groeiende behoefte aan capaciteit. 
Het moge duidelijk zijn dat de toekomst vraagt om een efficiënte, intelligente infrastructuur in uw gebouw. Wij helpen u graag met een weloverwogen, strategische benadering.

 

CommScope Belgium
Diestsesteenweg 692
3010 Kessel-Lo
België
Tel: +32 470 105 230
bart.deboeck@commscope.com