Asbest Verwijdering Amstelland BV

Asbest Verwijdering Amstelland BV
Stammerhove 3
1112 VA Diemen


Tel.: 020-820 4850
E-mail:
Web: http://www.avabv.nl

De medewerkers van AVA BV zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van asbest en asbesthoudende objecten en gebouwen. Door de jaren heen hebben wij diverse projecten op onze naam kunnen zetten. Het volgen van de richtlijnen en het verzamelen en afvoeren van het asbest is voor ons namelijk vertrouwd terrein. Asbest verwijderen kan een complex proces zijn, maar dankzij jarenlange ervaring in ons vakgebied en klantgerichte instelling bieden wij een op maat gemaakte oplossing die voor u het beste en meest effectieve is. Het zal u goed doen om te horen dat we altijd met u meedenken over uw wensen en voorkeuren met betrekking tot asbestsanering.

 

Uiteraard verschilt de inzet in grootte en gevraagde capaciteit.

Asbestverwijdering is een ultra gespecialiseerd vak, waarbij alle aspecten van de uitvoering zijn en worden  vastgelegd in procedures waardoor vooral veiligheid is gewaarborgd. 

In alle gevallen geldt dat het te verwijderen asbesthoudend materiaal eigendom is van de opdrachtgever tot aan het moment dat het dubbel verpakte asbesthoudende afval daadwerkelijk gestort is op de stortplaats.

Het komt er dus op neer dat u uw asbest ten tijde van de demontage in handen geeft van een bedrijf dat uw asbest dus volgens de vigerende wetgeving dient te behandelen.  Een kwestie van vertrouwen dus maar ook van zorgplicht !

Het is helaas zo dat er asbest bedrijven zijn die zich van malafide praktijken bedienen en de regels niet zo nauw nemen. “ U ziet toch niet wat er zich achter het plastic afspeelt “ !  Vaak uit economische reden (aangenomen voor een veel te lage prijs) , maar vaak ook omdat men geen rekening houdt met de opdrachtgever en diens belang.

AVA werkt uitsluitend volgens de regels. Uitsluitend met “een TIEN” als resultaatsverplichting maar ook als inspanningsverplichting.

Daarvoor heeft AVA uitsluitend super gemotiveerde, veiligheid-en kwaliteitsbewuste medewerkers die dit beleid dagelijks uitdragen.