Paul's Communicatiewereld

Paul's Communicatiewereld


E-mail:
Web: http://nl.linkedin.com/in/pauldriehuis

Paul Driehuis is een gedreven en pro actieve professional, met veel ervaring met corporate en interne communicatie, public relations, sociale media en marketing communicatie. Hij voelt zich thuis in uiteenlopende complexe communicatievraagstukken. In de loop der jaren heeft hij zich mede gespecialiseerd in gebiedsmarketing. Keer op keer heeft Paul zich bewezen als een kundig strategisch adviseur die groepen in beweging krijgt en resultaten weet te behalen. Een vernieuwer op zijn vakgebied. Paul heeft een scherpe blik op de brede maatschappelijke context en ontwikkelingen, zodat hij goed in staat is marktproposities met succes te vertalen naar geslaagde campagnes en acties.
Paul heeft een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen binnen en buiten de eigen organisatie en weet snel een netwerk op te bouwen. 
Initiëren, voelen, in beweging krijgen, durven en verbinden, zijn kwaliteiten die hem eigen zijn. In een wereld die zich bijna iedere dag vernieuwt, verbindt hij als strategisch communicatie- en maketingadviseur de kennis van het verleden met de kansen van het heden!
Indien nodig beschikt Paul over een breed netwerk aan professionals, die kunnen worden ingezet voor opdrachten.