Vindbaar Vastgoed

Vindbaar Vastgoed
Melkweg 2b
1841 JJ Stompetoren

Tel.: 072-2010154
E-mail:
Web: http://www.vindbaarvastgoed.nl

Wij willen eigenaren van bedrijfsruimtes en winkelpanden optimaal informeren, helpen en adviseren bij het verhuren van hun vastgoed. Wij delen cruciale kennis en faciliteren gratis tools die nodig zijn voor het verhuren van een bedrijfsruimte, kantoor of winkel. Via ons kunt u uw bedrijfsruimte promoten via Funda in business.

Wij geloven dat u zelf  de beste makelaar voor uw vastgoed bent.

Als vastgoedeigenaar probeert u een zo’n optimaal mogelijk rendement te behalen. Vindbaar Vastgoed kan u niet alleen helpen bij het verhuren van uw pand maar bij onze specialisten kunt u al uw vragen stellen om het optimale rendemente te behalen. Wij zorgen dat de juiste specialist  (vrijblijvend) contact met u opneemt. Naast het beantwoorden van uw vragen zullen de specialisten ons ook regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen in hun branche!

Wij informeren en adviseren 

Met behulp van onze Tips & Tools blog blijft u op de hoogte van de veranderingen in  de vastgoedmarkt. Daarnaast geeft het u een houvast tijdens het verhuurproces. Wij verzamelen belangrijke informatie en documentatie vanuit de markt, ordenen en delen deze met u.

Wij zetten ons in om het verhuren van bedrijfsruimtes transparanter en eenvoudiger te maken.

Het resultaat hiervan is dat u zelf de regie in handen houdt en vele duizenden euro’s bespaart. Naast dat u uw bedrijfsruimte het best kent, heeft u nu ook de kennis van de markt en het verhuurproces. U doet zelf de bezichtigingen en onderhandelingen en van ons krijgt u een stappenplan, tips & tools.

 

Zo kunnen we samen uw bedrijfsruimte verhuren voor maar € 499,-

 

Bekijk ook onze linkedin pagina op: https://www.linkedin.com/company/vindbaar-vastgoed