Daikin is, met bijna 100 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardige warmtepomp- én airconditioningtechnologie, wereldwijd marktleider op het gebied van binnenklimaatoplossingen. Daikin staat voor innovatieve technologie, duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Daikin neemt reeds jarenlang het voortouw om de Nederlandse consumenten te helpen bij hun zoektocht naar betaalbare én duurzame oplossingen voor een optimaal binnenklimaat.

We ontvangen consumenten in het Daikin Experience Center en koppelen ze aan onze installatiepartners. Zo helpen wij, met onze voorlichting en advies op het gebied van energiebesparende oplossingen voor koelen én verwarmen, consumenten om hun energiekosten te verlagen en maken wij de weg naar een CO2-neutrale samenleving mogelijk.

In het topklimaat van Daikin brengen we het beste in jou naar boven. Dat doen we bij de mensen thuis met onder andere onze warmtepompen, airconditioningssystemen en luchtreinigers én dat doen we op de werkvloer voor onze collega's. Wij zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen en trots kunt zijn als Daikin collega.

Als werkgever zijn we in verband met sterk aanhoudende groei, én onze ambities een flinke bijdrage te leveren aan het verduurzamen van Nederland, op zoek naar nieuwe collega's. Mede daarom brengen we op dit platform onze relevante vacatures onder de aandacht.

Plezier in je werk is de basis voor het leveren van topprestaties. Daikin is sinds 2018 een gecertifieerde Great Place to Work. Dat betekent dat we de tevredenheid van medewerkers belangrijk vinden. Collega’s kijken naar elkaar om, werken graag samen en delen vaak een passie voor techniek. Wij leren van fouten en vieren successen. 
We hebben een uitgebreide pagina over wie wij zijn als werkgever, dus wil je meer informatie? Bekijk onze carrière pagina via de website.

Groei jij met ons mee? Bekijk al onze vacatures hier.

Vacatures