Reynaers B.V.

Reynaers B.V.
Maisdijk 7
5704 RM Helmond

Tel.: 0492 - 56 10 20
E-mail:
Web: http://www.reynaers.nl

Reynaers Aluminium is het systeemhuis voor aluminium ramen, deuren, gevels en zonwering, en wereldwijd actief in meer dan 40 landen. Reynaers is een A-merk dat haar jarenlange ervaring gebruikt bij de ontwikkeling van innovatieve aluminium systemen. Reynaers wil met deze systemen de waarde van gebouwen laten toenemen en de leef- en werkomgeving van mensen wereldwijd verbeteren.

Exploitatiekosten
Dat bereikt Reynaers samen met haar partners door innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor de gebouwschil aan te bieden. De Reynaers-systemen worden toegepast in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw, in nieuwbouw en renovatie. De exploitatiekosten zijn gunstig.

100 % recyclebaar
Aluminium is een duurzaam materiaal dat zonder kwaliteitsverlies 100 % gerecycled kan worden en uitstekend past binnen het Cradle-to-Cradle-principe. De systemen van Reynaers leveren een actieve bijdrage bij het behalen van duurzaamheidslabels zoals BREEAM en LEED.

Partnership
De samenwerking met partners uit de hele bouwkolom benoemt Reynaers zelfs als speerpunt. Theo van der Meijden, sinds 2008 als Projectmanager werkzaam bij Reynaers, licht dit toe: ''Reynaers gaat hiervoor partnerships aan met uiteenlopende partijen uit de totale bouwkolom.'' Van der Meijden die eveneens actief is als prospectie- en relatiemanager, bekijkt met deze bouwpartners de mogelijkheden voor bouwconcepten en andere samenwerkingen in de bouw.

Internationaal projectteam
Van der Meijden: ''Reynaers biedt gespecialiseerde ondersteuning naar al haar partners, dus zowel projectontwikkelaars, architecten, aannemers als gevelbouwers. Naast de standaard systemen bieden we ook maatwerkoplossingen. De adviseurs van Reynaers Nederland kunnen hiervoor gebruik maken van de expertise van het internationale Reynaers projectteam dat jaarlijks meer dan 250.000 m2 maatwerk gevelsystemen ontwikkelt én realiseert, zoals voor Ferrari World in Abu Dhabi en One Tower Bridge in Londen.''

Meer weten? Kijk op www.reynaers.nl of op de bedrijfspagina van Reynaers op www.linkedin.com