ERA Content+ Makelaars

ERA Content+ Makelaars
Verlengde Poolseweg 18, 4818 CL Breda

Tel.: 076-5204442
E-mail:
Web: http://www.contentplus.nl

Wie is ERA Content+?

ERA Content+ is een groep zelfstandige makelaars die valt onder ERA. We hebben veel ervaring in de markt, zowel in goede als in slechte tijden.

In 2012 zijn we gestart met het broker-agent organisatiemodel, omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen meer kunnen bereiken met minder kosten. We vinden het belangrijk dat onze makelaars doen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt: het adviseren van relaties, contact maken met mensen en het makelen.

ERA Content+ maakt deel uit van ERA. Onze internationaal bekende, betrouwbare naam opent deuren. ERA is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars die werken volgens een uitgekiend marketingsysteem. Onze makelaars zijn innovatief, leveren top service en leven zich in in de behoefte van de klant. ERA-makelaars zijn actief in bijna 500 plaatsen in Nederland. Daarmee is ERA veruit het meest succesvolle makelaarsmerk in Nederland. Dus al ben je als makelaar een nieuwkomer, met een naam als ERA maak je direct een goede entree bij potentiële klanten.

Nieuwsgierig geworden?

Voor een uitgebreide uitleg over onze formule, ervaringen van aangesloten agenten en een indicatieve rekensom van je mogelijke verdiensten kan je een kijkje nemen op ondernemen.contentplus.nl.

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.